Sandalphon
20 Mart 2012 tarihinde eklendi
Konu olarak oldukça özgün, bilinen klişe uzaylı filmlerinden değil, zombiler ya da canavarlar da ortalıkta cirit atmıyor, sadece korkutucu bir gizem hakim, fakat malesef bu gizem filmin son dakikasına kadar devam ettiğinde de insanda ister istemez bir hayal kırıklığı yaratıyor, o kadar zaman ayıran izleyicinin en azından birşeyler öğrenmeye ve olayların sonunun birşeylere bağlandığını görmeye hakkı var!, böyle sonu bağlanmayan filmlerin kasıtlı olarak eksik bırakılmasından ziyade beceriksizlikten kaynaklandığını düşünürüm, yani mantıklı bir açıklama bulamadıklarından filmi bitiremediklerini ve bu beceriksizliklerini de gizem süsü vererek örtmeye çalıştıklarını! :) sonuçta ilginç konusu nedeniyle iyi bir film olabilecekken ne konunun işlenişi ne de ilerleyişi açısından başarılı bir yol izleyemedikleri için orta karar bir film...
Gerilim iyi yansıtılmış diyebiliriz belki ama böyle bir seneryo çok çok daha iyi bir şekilde işlenebilirmiş. Yazık etmişler. Filmden memnun kalma ihtimaliniz az..
yorumlara bakınca sanarsınızki bom boş bir film ama abartıldi gibi yorum yapmıs olamk icin yorum yapmıs arkadaslar film gelince konu olarak guzel ama işlenme bakımından okdar basarlılı olmayan ama yinede guzel surukleyici bir film 10 /6 hak edio en azından
ben finale takıldım. acaba küçük kız ve çocuk, adem ve havvayı mı temsil etti. çünkü ilk kez kilisede karşılaştılar ve kiliseden çıkınca yerde kamyonetten dökülen elmalar vardı. ama atı anlamadım. neyse,çok da izlenesi değil