Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2,3

ZorMan
ZorMan

15 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Marvel bu tarz filmler yapmayi birakip , fotoromanlara saygi göstermeli. Hayalet sürücü ne bir melek ne de katil, çok karmasik bir karakter. Ama Marvel bunu filme yansitamamis , ilkinde daha çok yaklasmislardi
bibi g.
bibi g.

15 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü , 3D hiç bir ise yaramiyor , kesinlikle tavsiye etmiyorum
frukomer
frukomer

26 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Nedense bugünlerde izledigim seri filmlerde birinci film ile sonraki filmler arasinda senaryo farki var.Bu filmde de bu hata yapilmis.Hayalet Sürücü'nün ortaya çikisi -çokta farkli olmasada- birinci filmde baska ikinci filmde baska.
Bunu geçersek ikinci bi hata birinci filmde Hayalet Sürücü'nün -bildigim kadariyla- böyle ruh emici bi yani yok.Ama bu filmde sanki seytan tarafindan sadece ruh emmek için yaratilmis.
Senaryo hatalarini birakirsak filmde -baslarindan itibaren- kamera çogu kez alttan çekmis.Bu da filme -bence- kötü bi görüntü vermis.
Ancak filmin görüntü kalitesi gerçekten güzeldi.Birinci filmi yok sayarsak senaryosuda güzeldi.Bu yüzden 2.5/5=5/10
Stefan Kologlu
Stefan Kologlu

9 Mart 2012 tarihinde eklendi
İlk filmi beğenmiştim, konusu filan ilgimi çekti. Hatta oğlana oyununu bile aldık Ps'da. Bu sefer 3D muhabbeti de olunca hevesle gittim. Eleştirim 2 yönlü olacak. İlki; filmin senaryosu, işleyişi, oyunculuk çok berbat. O karizmatik HS karakteri gitmiş yerine boyun vidaları gevşemiş veya kafası hep güzel gibi hareket eden bir tip gelmiş. İçine etmişler yani. İkinci olarak da 3D diye bir şey yok. Gözlükler sadece filmi netleştirmeye yarıyor. İnsan bir tane bile 3D keyfi yaşatacak sahne çekmez mi ya. Neticede ilk filmi beğenenler sakın gitmeyin hayalleriniz yıkılmasın. Ayrıca hiç 3D film görmemiş olanlar da gitmesin. 3D'nin bu olduğunu sanıp olaydan soğurlar.
Berhan b
Berhan b

16 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Hayalet sürücü 2 aksiyon sahneleri ile eh olsada gerek seneryo gerek olay anlatımı konusunda tam bir çöp bunu söyleyeceğimi tahmin etmezdim fakat hayalet sürücü 2 gerçekten beklentilerimin %1 karşılamayan vasat bir 3D bozuntusu olmuş 3. Filmim de çıkma ihtimalini yok etmiş oldu üzdün be jhonny reyiz ):
fg28
fg28

18 Şubat 2012 tarihinde eklendi
filme bu akşam gittim.doğrusu beyazperde ki yorumları okuduktan sonra pek gidesim de yoktu.Keşke o yorumları dikkate alsaymışım.Fakat hem kuzenimi kırmamak hem de fragman hatırına gittim.Filme beklentim oldukça düşük bir seviyede girdim.Ona rağmen şunu söyleyebilirim kesinlikle bu filme gitmeyin boşuna zaman ve para kaybı.hele 3D adına hiçbir şey beklemeyin çünkü yok.Filmin öncesinde titanların öfkesinin fragmanı verildi herhalde bizimle dalga geçmek için.Çünkü titanların öfkesinin 3D si harbi 3D olmuş.İlk filmden ders almışlar herhalde.asıl konumuza dönersek filmin ilk yarısı süper sıkıcı ikinci yarısı eh işte diyebileceğiniz türde.yani böyle iyi bir malzemeden nasıl böyle kötü film çıkmış anlamıyorum.galiba üçüncüsü çekilecekmiş.aynı ekip çekecekse boşuna zahmet etmesinler.birde nicholas cage artık bıraksın bu rolü rol için fazla yaşlı ve sıradan artık
whysoserious
whysoserious

3 Mart 2012 tarihinde eklendi
Beklentilerimi yanıltmayan bi film olmuş... Son dönemlerdeki saçma sapan Cage filmleri serisine yeni bi tane daha eklenmiş. Hiç 3D film izlemediğim için merakımdan gittim. Gitmez olaydım...
Recep Poyrazoglu
Recep Poyrazoglu

21 Şubat 2012 tarihinde eklendi
gittim gayet güzel bi filmdi beğendim herkese tavsiye ederim
robzombie
robzombie

18 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Hikaye işleyişi çok kötü, oyunculuklar iyi değil bazı sahneler iyi ama filmi kurtaramıyor.
Umur Sezgin
Umur Sezgin

1 Mart 2012 tarihinde eklendi
Lütfen saçma saçma konusmayin bence harika çokta komedi bir film olmus. konularin aksamamasi ve hep bir sona baglanmasi ve sonunda da bir melegin ortaya çikmasi oldukça güzel ve sasirticiydi. Tek bir sorun vardi alt yazi olmasiydi ve kaçirdiginiz konulari ise anlayamamaniz . 3D ile de muhtesem olmus diyorum tavsiye ederim..
Ayse Ozturk
Ayse Ozturk

24 Şubat 2012 tarihinde eklendi
dün gittim.. aksiyon sahneleri muhteşemdi ilkine nazaran konu biraz durağandı ama görsellik açısından gayet heyecanlıydı tavsiye ederim.
Doğukan Tansel
Doğukan Tansel

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Çok iyi baya beğendim emek var gerçekten iyiki var bu site yani böyle filmleri izleyebiliyoruz
Jdkdkskszzmzmzmzmsmsmsmsmssmsmsmsmsmss