Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2,3

valendom
valendom

22 Şubat 2012 tarihinde eklendi
bir filmin içine bol aksiyon koyarak hiç bir senaryo ve konu olmadan da film çekilebiliyor bunu gördük...ancak görmediğimiz bir diğer husus bunun izleyiciye hitap edememesi , bilim kurgu ve çizgi roman uyarlamalarını bu kadar sevmeme rağmen , hayalet sürücü vasatın üstüne gidememiş...şeytanın hayalet sürücüye karşı savaşması için yarattığı canavar bile bir şeytandan beklenen performansda değil açıkcası....genel itibari ile 2 yıldızın üstüne bile çıkmamalı diye düşündüğüm bir film....zaman kaybı ağır bir laf olucak onun yerine şöyle bağlayalım ( zaman harcamayın :)
Rollercoaster
Rollercoaster

9 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Nicolas Cage erimeye devam ediyor.İlk filmi de yeterli bulmamıştım ama bu devam filmi ilkini de arattı diyebilirim.Kötü senaryo,abartılı oyunculuklar,zayıf kurgu;her sahnesi sıradan.Hele o garip,rahatsız edici yakın plan çekimlere ne demeli bilmiyorum.Bir an 'Crank' ı izliyorum zannettim,sonradan öğrendim ki yönetmenleri de aynıymış zaten.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.En kötü Marvel uyarlaması olarak tarihteki yerini alacaktır...4/10
Sine Can
Sine Can

16 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Çok fazla oynanmis , 3D'nin yine bir ise yaramadigi , sikici kamera efektli bir film
frukomer
frukomer

26 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Nedense bugünlerde izledigim seri filmlerde birinci film ile sonraki filmler arasinda senaryo farki var.Bu filmde de bu hata yapilmis.Hayalet Sürücü'nün ortaya çikisi -çokta farkli olmasada- birinci filmde baska ikinci filmde baska.
Bunu geçersek ikinci bi hata birinci filmde Hayalet Sürücü'nün -bildigim kadariyla- böyle ruh emici bi yani yok.Ama bu filmde sanki seytan tarafindan sadece ruh emmek için yaratilmis.
Senaryo hatalarini birakirsak filmde -baslarindan itibaren- kamera çogu kez alttan çekmis.Bu da filme -bence- kötü bi görüntü vermis.
Ancak filmin görüntü kalitesi gerçekten güzeldi.Birinci filmi yok sayarsak senaryosuda güzeldi.Bu yüzden 2.5/5=5/10
fg28
fg28

18 Şubat 2012 tarihinde eklendi
filme bu akşam gittim.doğrusu beyazperde ki yorumları okuduktan sonra pek gidesim de yoktu.Keşke o yorumları dikkate alsaymışım.Fakat hem kuzenimi kırmamak hem de fragman hatırına gittim.Filme beklentim oldukça düşük bir seviyede girdim.Ona rağmen şunu söyleyebilirim kesinlikle bu filme gitmeyin boşuna zaman ve para kaybı.hele 3D adına hiçbir şey beklemeyin çünkü yok.Filmin öncesinde titanların öfkesinin fragmanı verildi herhalde bizimle dalga geçmek için.Çünkü titanların öfkesinin 3D si harbi 3D olmuş.İlk filmden ders almışlar herhalde.asıl konumuza dönersek filmin ilk yarısı süper sıkıcı ikinci yarısı eh işte diyebileceğiniz türde.yani böyle iyi bir malzemeden nasıl böyle kötü film çıkmış anlamıyorum.galiba üçüncüsü çekilecekmiş.aynı ekip çekecekse boşuna zahmet etmesinler.birde nicholas cage artık bıraksın bu rolü rol için fazla yaşlı ve sıradan artık