Adminsays
1 değerlendirme
9 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi ama sinema berbatti. Sinema salonu ful ayak kokuyordu. Cidden ilk girince alışamam sanmıştım ama verdiğim paraya bakınca dayanabileceğim süreye bakmaya çalıştım. Ama filme odaklanamadım çok. Yine film güzeldi. Ama salonu bi temizlemek fikrini tavsiye edebilirim. Hele hele salonların içlerini. Midem kalkıyor aklıma geldikçe.
Film kötü değil. Zilyon mesaj veriyor. Sizin göreviniz, izlerseniz eğer içinden işinize yarayacakları çekip almak. Çocuk filmi değil. Oturup evladınızla izleyip çocuğun beynini yakmayın. Feminzin temel prensibini 3 5 yolla anlatmaya çalışmışlar. Ataerkil toplum baskısını tek seferde net anlatmışlar. Bu yüzden bazı yerleri sıkıcı geliyor.
Bir de altı üstü film, hayatınızın mesajını vermiyor. Abartmayın... 7.5/10 diyebiliriz.
Harikaydı. Biz kadınlara dayatılan baskıyı harika bir şekilde özetledi. Oyuncu kadrosundan dekor ve alan dizaynı çok mükemmeldi. Senarist ve yapımcı zaten mükemmeller bu ayrı tabi. Çok güzel bir film öneririm
Kadınların yaşadığı zorlukları ve erkekler üzerindeki gereksiz baskıyı anlatmanın en pembe haliydi hüzünlü bir şekilde ayrıldım sinemadan gerçekler yüzüme vurdu dışardan bir göz olarak dünyayı izledim