Barbie
2,9

User674
User674

9 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Barbieden cidden ne bekliyorduk? Açıkçası ben ağır feminist orta kalite bir çocuk filmi bekliyordum fakat film çocuk filmi olmaktan çıkıp saçma sapan mesajlara,komiklikle alakası olmayan şakalara, kimseye hitap etmeyen senaryosuyla izlerken her geçen dakika saate baktığım bit lan artık diye yalvardığım bir filmdi. 2 ay sonra kimsenin aklında bile yer etmiyecek böyle bir filmin bu kadar konuşulması çok saçma. Film herkese hitap etmeye çalışıyım derken ortada kimseyi mutlu etmeyecek film çıkmış. İyi ki sinemada gitmemişim 4/10 (oyunculuklar iyiydi filmde tek iyi yan olarak)
Mert H
Mert H

8 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Çok ağır feminen mesajların olduğu ve filmin %95'ine yayıldığını hissedebiliyorsunuz. Bu kadar konuşulması, pr çalışması neticesinde beklentimi karşılamayacağını biliyordum aslında.
cilalı taş
cilalı taş

5 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Sonda soyleyecegimi başta söyleyeyim ; Barbie kesinlikle kötü bir film değil ancak uğruna bu kadar fırtına koparılması cidden manasız .
Film kendini izletmeyi başarıyor mu?
Evet !
Bir mesaj taşıyor mu?
Evet !
İlginç bir şeyler diyecek mi ?
Hayır!
Sonu şaşırtıcı mi ?
Hayır !
Filmden keyif aldın mı ?
Bazı bazı.

Filmde Robie ve Gossling'i görmek iyi oldu ama her iki oyuncunun da
"Bu hayatımın filmi ,"açıklamaları yersiz zira her iki oyuncunun da Barbie nazaran 3-4 gömlek üstün daha iyi filmlerde oynadığını gördüm/gördük .

Evet,filmi izleyebilirsiniz ama büyük bir hayal kırıklığına hazır olun zira "üstüne fırtınalar koparılan film bu muymus?"diyeceksiniz.
İremmm
İremmm

28 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Popüler kültüre yenik düşenlerden biri olarak ben de filme gittim. .film başrol oyuncular çok ünlü diye abartıldı bence .film yarısı güzeldi ama sonunda çok sıkıldım vermek istediği mesaj çok klişe bence evde tv izlenecek bir film
isa kılınç
isa kılınç

9 Mart 2024 tarihinde eklendi
Oyunculuklar güzel konu çok boş ve anlamsız verilmeye çalışan bir mesaj yok , yetişkinlere hitap edecek bir film olduğunu düşünmüyorum. İzlemenizi görüşünüz fikriniz olması için izmeyi tavsiye ederim ( size bir şey katmaz ve sıkıcı bulabilirsiniz)
Arzu
Arzu

5 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Çaktırmadan LBGT yi öne çıkarmışlar, en başta onun renkleri ile başlıyor film , sanki feminizme değiniyor gibi yapmışlar, ama amaç başka...saçmalıklar serisi olmuş...