Mert H
1.646 değerlendirmeler
8 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Çok ağır feminen mesajların olduğu ve filmin %95'ine yayıldığını hissedebiliyorsunuz. Bu kadar konuşulması, pr çalışması neticesinde beklentimi karşılamayacağını biliyordum aslında.
Barbieden cidden ne bekliyorduk? Açıkçası ben ağır feminist orta kalite bir çocuk filmi bekliyordum fakat film çocuk filmi olmaktan çıkıp saçma sapan mesajlara,komiklikle alakası olmayan şakalara, kimseye hitap etmeyen senaryosuyla izlerken her geçen dakika saate baktığım bit lan artık diye yalvardığım bir filmdi. 2 ay sonra kimsenin aklında bile yer etmiyecek böyle bir filmin bu kadar konuşulması çok saçma. Film herkese hitap etmeye çalışıyım derken ortada kimseyi mutlu etmeyecek film çıkmış. İyi ki sinemada gitmemişim 4/10 (oyunculuklar iyiydi filmde tek iyi yan olarak)
ben beğendim ve eğlendim güzeldi bence tabi cokta abartılacak bir şey yok oyuncuların performansını ve margot robbie ve ryan goslingin uyumu beğendim zaten margot robbie yırtıcı kuşlar filminden sonra tanıdığım sevdiğim oyuncu gayet güzel bir performans sergilemiş 10/7
Barbie filmine 3 bilet lütfen;D Takım elbise ile sinema salonunda olacağız Random atıyorum boş ver okumayı GhfyyghhgghfhvgbbbfnbgffhjjjGhfyyghhgghfhvgbbbfnbgffhjjjjhkjjgghhjhkjjgghhGhfyyghhgghfhvgbbbfnbgffhjjjjhkjjgghhGhfyyghhgghfhvgbbbfnbgffhjjjjhkjjgghh GhfyyghhgghfhvgbbbfnbgffhjjjGhfyyghhgghfhvgbbbfnbgffhjjjjhkjjgghhjhkjjgghhGhfyyghhgghfhvgbbbfnbgffhjjjjhkjjgghhGhfyyghhgghfhvgbbbfnbgffhjjjjhkjjgghh
Nereden başlasam, nasıl devam etsem, ne desem bilemediğim bilmesemde olurmuş dediğim bir film oldu. Tek kelimeyle "BERBAT"tı. Açıkçası aylardır film çıksa da pembiş pembiş giyinip gitsek diye bekleyenlerden değildim. Çünkü bir iş ne kadar PR içerirse, o kadar boş oluyor. Fragmandan ibaret, basit, greenscreen'den baygınlık geçirebileceğiniz, tam bir zaman kaybı. Tüm bunların yanı sıra filmi incelemeye gelirsek ilk 10dksi ben nereye düştüm dedim. Devamında gelişen olay örgüsü fragmanın kendisi olarak devam etti. Barbienin amacı, güzellik algısı, ataerkil düzen üzerine konu ilerlerken Ryan Gosling'i zorla oynattıklarını, Margot Robbie'nin ise markanın sahibi mi acaba diye düşündüğüm bir film oldu. Sosyal medya da akıma katılmayı düşünenler gidebilir :)
İzledim en iğrenç filmdi Radikal feminizm görüşüyle yapılmış, koca koca adamlar saçma salak cümleler kurup dans edip duruyor tam manasıyla zaman ve para kaybı
Ne yazık ki çok kötü, ne senaryo var ne anlatılmak istenen anlatılıyor, barbie temalı bi film yapalım demişler ve yapmışlar, Ryan Gosling'e hiç oturmamış bu rol. Ayrıca reklam ile bi film nasıl zorla insanlara izletilir görmüş oluyoruz. İlginç, sinemada kötüye gidişin net göstergesi bu film
kanka hadi yönetmen yazan çeken neyse de oynayan insanlarda ya biz napıyoz allah aşkına yönetmenim bir durun allah aşkına bunu izlemezler diyemediler mi çok güzel olmuş bunu izleyenler asla bir daha film izleyemezler bunun bir benzeri kötü alışkanlıkları olan insanlar içinde yapılsında insanlar kötü alışkanlıkları kurtulsun bir de filmi izlemeden yorumumu okuyan kardeşim izleme!!!!!!! benim sana işlediğim sevap yeter seviliyorsun kendine değer ver ve böyle filmler izleme
Barbie, Ken'i büyük bir ihanete uğratmıştır. Ken bunları hak etmemişti çok kötü bir film tabsiye etmiyorum at da sevmedi zaten.kimse öpüşmedi de berbatt...spoiler:
Hayatimda böyle igrenc böyle les bir film izlemedim. Leş otesi leş. Zamaninizin çok küçük hir kiymeti bile varsa sakın ama sakın izlemeyin. Izlerkenki nefesinize gozlerinize kulaklariniza zamaniniza yazık. Boyle seneryosuz boş olaysiz saçma sapan bir şey izlemedim.
Film çok güzeldi ama sinema berbatti. Sinema salonu ful ayak kokuyordu. Cidden ilk girince alışamam sanmıştım ama verdiğim paraya bakınca dayanabileceğim süreye bakmaya çalıştım. Ama filme odaklanamadım çok. Yine film güzeldi. Ama salonu bi temizlemek fikrini tavsiye edebilirim. Hele hele salonların içlerini. Midem kalkıyor aklıma geldikçe.
Film kötü değil. Zilyon mesaj veriyor. Sizin göreviniz, izlerseniz eğer içinden işinize yarayacakları çekip almak. Çocuk filmi değil. Oturup evladınızla izleyip çocuğun beynini yakmayın. Feminzin temel prensibini 3 5 yolla anlatmaya çalışmışlar. Ataerkil toplum baskısını tek seferde net anlatmışlar. Bu yüzden bazı yerleri sıkıcı geliyor.
Bir de altı üstü film, hayatınızın mesajını vermiyor. Abartmayın... 7.5/10 diyebiliriz.