Kapı
2,9

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Jessica Schwarz (Maja) ve Heike Makatsch da (Gia) olmasa, filmden daha çok sıkılırdım...
Demirtas
Demirtas

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gizem üzerine kurulmuş ama bekleneni tam manasıyla veremeyn bir film olmuş. Kesinlikle kötü değil ama tam olarakta olmuş denemez.
ilsalaron
ilsalaron

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Mads Mikelsen kadroda olmasa izlenecek bir film değil. Sırf Mikelsenin başarılı oyunculuğu söz konusu. Tabii bu arada bu filmin senaryosu Almanyada yaşayan bir Türk yazara ait.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
film çok güzeldi

değerlendirme yapan arkadaşalrın filme avrupa standartları açısından bakmalarını rica edeceğim. bu kategoride film çok güzel ve mads harika bir oyunculuk çıkarmış.

filmin kurgusu iyi denebilecek kadar olmuş, ama buna benzer bir türk yapımı film var tavsiye edebileceğim " biri beni öldürsün" yaklaşık oalrak konular aynı sayılır tavsiye ederim iyi bir yapımdır.

filmi beğendim herkese tavsiye ederim. 10/7
daxekupse
daxekupse

30 Eylül 2010 tarihinde eklendi
izlenebilir fena değil insanın meraklandıran bir film sonuna kadar izleyebiliyorsun ne olacak acaba diye...
odinhan
odinhan

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Oldukca ağır ilerleyen , gizem havası verilmeye çalışılmış fakat sürükleyicilikten çok uzak bir film...

10/5
deckard76
deckard76

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Mads Mikkelsen ustanın başarılı oyunculuğundan güç alan ilginç bir psikolojik gerilim.İlk işleyişte kafa karıştırabilir.İkinci izleyişte farkedilen ayrıntılarla yarısına doğru ağırlaşsada sonuna kadar ilgiyle izleniyor.Alman sinemasından çıkan bu sıradışı yapıma ilgisiz kalmamak olmaz.8/10
ayemvandurful
ayemvandurful

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en berbat filmdi diyebilirim.basit bi konu,salpasaçak oyunculuklar.bosuna zaman öldürmeyin,takın kız arkadşınızı kolunuza gezin daha ii.
spoiler-2
spoiler-2

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu filme iki gün önce gittim.değişik bi havası var direk insanı içine alıyo sanki orada yaşayan senmişsin gibi o duyguları sana yataşıyo. güzel kafa dağıtıcı,düşündürücü, gidilesi yani
Ugur B
Ugur B

14 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Kapı nın peşinde zamanı öldürmekten başka bir şey değil desenli bir kapı ve Hristiyan övgücülüğü sıkıcı sahneler rezalet duygular bile yansıtılamamış alin kapıyı müsait tarafiniza sokun