Rönesans
3,1

maunkaplama
maunkaplama

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten insanı büyüleyen bir atmosferi var filmin. Siyah-beyaz olmasına ilk başlarda alışamıyorsunuz ama daha sonraları renkli olmasından çok daha iyi olduğunu anlıyorsunuz. Konu itibariylede güzel. Animasyon sevenlerin mutlaka izlemesi lazım.
otraju
otraju

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben cok begendim. basarili bir gelecek ongorusu. kullanilan teknik ve kadrajlar cok basarili. tempo ve izlenebilirlik te bunun yaninda yuksek. sona zaten diyecek bir lafim yok. ellere kollara saglik..
kimimbenturk
kimimbenturk

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
konusuyla ve değişik yapısıyla gerçekten güsel bir yapıt.siyah beyaz olması insanı izlerken biraz daha rüya aleminde gibi hissettiriyor ve efektler muhteşemmm...kesinlikle izlenmeli...
estediesta
estediesta

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilk yarım saatinde çok sıkıldım, hatta izlemeyi bıraktım 2 kez. sonra hırs yapıp izlemeye karar verdim. gerçekten olapanüstü bağlantılar ve konu işleyişi var. bir kez daha izlemeyi düşünüyorum. çekimler sin city yi anımsatıyor , ama keşke gerçek kişiler , mekanlar kullanılsaydı. çok daha fazla anlaşılırdı ve ses getirirdi... izlenmye fazlasıyla değecek bir film, tabi ki ilk yarım saatini atlatabilirseniz:)
cansuakbas
cansuakbas

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
animasyon olduğu dikkatimi çeken bir yapım ayrıca öyle nimasyon yapmakta kolay bir animasyon yapımındaki 1 sn için insanlar 27 tane çizim yapıyor öle çizim yapıp piyasa pat die atmıyorlar ses düzenlemeleri bile uzun zamnlamalar alıyor bir film çekmeten çok daha uzun vadeli yorucu bir iştir animasyon filmeleri düzenlemek bu işi yapanlara biraz saygı gösterin