Kara Köpekler Havlarken
2,7

alga
alga

24 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu film çok gerçekci bir yapım. Ama seyrederken keşke böyle şeyler gerçekte hiç yaşanmasa diyorsunuz. Ben bu filmi Filler ve Çimene benzettim biraz. Farklı olarak içinde derin devlet konusu yoktu.

Güzel bir filmdi. Yönetmen, oyuncu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Filmi seyrederken salonda tek başınaydım. Bu duruma üzüldüm.
quake9
quake9

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Gemide ve Barda filmlerini sevenler bunu da mutlaka izlemeli.Hayatın sadece renkli taraflarının olmadığını bilenler için keyifle izlenecek bir film olmuş.
g-k-nf
g-k-nf

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Basarılı bır calısma bugun galasına gıttım . Konusu , goruntusu guzel ancak ses kalıtesınde bazı kısımlarda sorun war. Genede gıttığime değdi. :)
jecot18
jecot18

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film olacak erkan can ın oyunculuğu bile tek başına festivallerde başarı getirir

senaryo su da ilginç ve heycanlı bir film arşiviniz de bulunsun
kaiserhasan
kaiserhasan

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
ben de filmi istanbul film festivalinde izleyenlerdenim. filmin çok değişik,sürükleyici izlenilebilir bir anlatımı var. festivalde izlerken zevk aldığım nadir filmdi zaten festival filminden çok vizyon filmi diyebiliriz. erkan can dan dolayımı bilmiyorum ama biraz da serdar akarın Gemide sinin tadını aldım filmden.
19 martta vizyona girecekmiş mutlaka bir daha izleyeceğim. tavsiye ederim