Wonder Woman
3,8

sinema
1 ziyaretçi
8 Aralık 2017 tarihinde eklendi
dc nin en son kara şovalye filmini bu kadar iyi bulmuştum sonra çıkan dc filmlerini beğenmedim ve filmi de sinemada bu yüzden izlemedim suicide squad gibi olacağını düşündüm ve batman vs süperman filmi için kötü olur deyip haklı çıktığım için bu filmi izlemek istemedim ama izledikten sonra fark ettim dc nin yaptığı en doğru düzgün filimi bu olmuş diğer filmleri de buna benzeseydi izlerken uyumazdım
TC Efe E.
TC Efe E.

2 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Cok guzel bir filmdi dc sonunda batman filmi serisi gibi guzel filmler yapti herkesin izlemesini tavsiye ederim
Gökay Ç.
Gökay Ç.

2 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Filmi çok uzun zamandan itibaren bekliyordum. Çok güzel olmuş cidden DC Comics'in şu ana kadar yaptığı en mükemmel ve kusursuz bir film.
Erdem Aykut A.
Erdem Aykut A.

23 Haziran 2017 tarihinde eklendi
wonder woman gerçekten en iyi süperkahraman filmi bide herkes havalı ada daki sahneler güzeldi .justice league çok iyi olcak.
Rıdvan A.
Rıdvan A.

9 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Izlenmye deger bir film herkese tafsiye ederim hikaye kurgu duper ilk baslarda tam anlasimayan ama ilerledikce pekisir bambaska birsey cikar meydana
sudeakpinar
sudeakpinar

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
3 haziran 2017' de sinemada izlemiştim. Sonu beklediğim gibi bitmeyen ama izlerken sıkılmadığım sürükleyici bir filmdi.