Ufuk Faciası
3,7

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

30 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Hangi akla hizmet çekildiği belli olmayan ve senelerdir imza attığı kötü filmlerle Hollywood'tan bir an önce silinip gitmesini dilediğim Paul W.S. Anderson'ın şaka gibi filmi.Sadece türün iflah olmaz hayranları beğeneceklerdir.
ozanhamdi
ozanhamdi

4 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Türü sevenlerin daha çok ilgisini çekecek, sonlara doğru bilimkurgu-gerilim türünden çıkıp, fazla kana bulanan bir film. Tür meraklılarına...
Aamir Khan
Aamir Khan

5 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Bilemedim arada kaldım. Başta sıkıcı olmasına rağmen merak ve gizem canlı kalıyor sonlara doğru aksiyonlu bi hal almaya başlarken yinede tatmin edemiyor bu yüzden idare eder tarzında bi film diyorum. İzlemek size kaldı. Ha şunuda söyliyim film kötü değil.
emreavcar
emreavcar

12 Kasım 2003 tarihinde eklendi
Başlardaki gerilimi ve merak duygusunu finaline doğru kaybeden bir film... (5/10)
widmark-2
widmark-2

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sam neil in carpenter ile bir bilimkurgusu var ona benziyor bence vasat bir film
durdener
durdener

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu bir gerilim filmli , benim gibi gerilim filmlerinden hoşlanmıyorsanız seyretmeyin derim , bilim-kurgu açısından pek bişey kaybetmezsiniz.