127 Saat

Gamze N.
Gamze N.

27 Şubat 2011 tarihinde eklendi
aylardır beklediğim film bu olmamalıydı.tamam söz konusu can olunca insanın neler yapabileceğini çok iyi gösteriyor ama bir şeyler eksikti.7/10
musti5382
musti5382

20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Film güzeldi ama oscara aday olduğunu duyunca şaşırdım.Bence oscarlık bir film değil.Gerçek hayattan alınmış olması da etkileyiciliğini artırıyor.
citykhan
citykhan

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Tek kişilik dev gösteri. Valla ben gerildim filmi izlerken.Sürekli sayıklayıp hazeyanlar görmesi sırasında ortaya etkileyici bir oyunculuk çıkmış.Ama film buna müsait zaten. Kim oynasa buna benzer bir performansı ortaya koyar.Koy brad piti:D
Neyse son sahnesi beni çok gerdi. Ama izlenesi bir film.Oscarı en iyi erkekte alma şansı da çok yüksek.
10/7,5 dan 8 almaz 7 alır.
6OK
6OK

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gerçek hikayeden yola çıkan filmde, James Franco iyi iş çıkarmış. Neredeyse tek kişinin oynadığı filmi, sıkılmadan izleyebilirsiniz. 6/10
ozelyildiz
ozelyildiz

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
başları fena değildi fakat sonra sıkmaya başladı bitse diye bakmaya başladım ama finali iyiydi güzel bitmisti hiç tahmin etmezdim öyle bir seyi ama danny boyle hayranıysanız izlersiniz benim gibi ama izlemezsenide pek bir şey kaçırmazsınız .. 10/6
odinhan
odinhan

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
The canyon , buried gibi filmlerle aynı paralellikte bir film olmuş.Özellikle buried ile çok benzeştirdim fakat bence bu film daha geride.
Yinede franconun performansı gayet iyi , sonuç olarak vasat bir film.

10/6