VcdSamimiyeti
21 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Herşeyi ben yaptım.. Bu kaya yıllardır burda beni bekliyordu !
Filmin açılış ve kapanış sahnelerine dikkat edin,aynı amaç içinde toplanmış ve birbiriyle hiç iletişimde bulunmayan insan toplulukları... Bir kurtuluş öyküsünden çok,bencilliği ve sonuçta yalnızlığı çok iyi anlatan bir film bu. Danny boyle her zamanki gibi muhteşem,kamera hareketlerinden tutun,sahnelerin ritmine kadar. James Franco ise rolünü hakkıyla ortaya koymuş.
Yani sözüm şu ki bu filmi izleyin,kesinlikle içi boş olan,sıradan bir kurtuluş hikayesi değil.. 9/10
film gerçekten çok kaliteli,sürükleyici,james franconun oyunculuğu çok iyi,ayrıca filmin gerçek bir olaydan alınması dahada izlenesi kılıyor,oscara gelince ise zoraki kralın bütün ödülleri toplamasıyla şansı azalıyor 10/9
oldukca surukleyici bi film.kamera acıları ve gecisler filme dinamizm katıyor, james franconun sıkıntılı halleri cok gercekci bu rolle oscara aday zaten ve arizonayada hayran kaldım
filmi trye gelmeden önce izleme şansı buldum.james franco son yılların gözde jönü bu filmde çok iyi iş göstererek altın küreye aday olmuştur.tek kişilik oyunculuğuyla, hiç sıkmadan izleme şansı buluyorsunuz.bir insanın yaşama mücadelesini bizlere çok iyi anlatan gerçek öykü...filmin soundtrackini haftalardır dinliyorum.bana göre 10/8.5
Kaliteli, farklı ve izlenesi bir film. James Franco Danny Boyle gibi bir yönetmenle film çektiği için çok şanslı. Bu filmle tüm dikkatleri üzerine çektiği aşikar. Daha sonra geniş bir yorum yazacağım...
boyle bu "yaşamak" ile ilgili filminde sık sık güzel ayrıntılar yakalamış,anlatmak veya vurgulamak istediklerini güzel yöntemler ve sahneler ile sunmuş bizlere.neredeyse tek mekan ve tek karakter kesinlikle sıkmıyor,sürükleyicilik var,karaktere yakınlık kurma,filmin içine girebilme de var.james franco başarılı bir aktör,özellikle finale doğru duygular yoğunlaşmaya başlayınca onun da kaliteli oyunculuğu iyice göze çarpmaya başlıyor.toplamda eksiği veya göze batan kusurları olmayan,temelinde aslında çok çok sağlam bir mesaj veren,fakat oscar yarışında özellikle bazı güçlü rakiplerinin arkasında yer alacak bir film olmuş.ya da en azından benim düşünceme göre öyle olması gerekir.tekrarlıyorum,temelinde çarpıcı ve dikkat edilmesi gereken bir ders var.kaliteli film.insanın acizliğine şahit oluyorsunuz.
Filmin konusu mükemmeldi gerçek bir hikaye zaten. Fakat Aronun geçmişinde yaşadığı anıları, rüya olarak görme sahnelerine gereğinden fazla yer verilmiş bu filmi biraz bozmuş. 9/10
ya hiç ama hiç sıkılmıyorsunuz gerçekten olağanüstü bir film yapmışlar ve başrol oyuncusu zaten tek kişilk bir film çok iyi oynamış heleki kendi durumuyla alay ettiği sahneler talk show falan ve gerçek olması film budur abi :)
Bir hayatta kalma mücadelesi,james franco gerçekten çok iyiydi.Bizi kendinin yerine koydurttu,halimize şükretmemiz gerektiğini ve insanların ne kadar zor şartlarda kalabileceğini gösteren çarpıcı bir yapım.8/10
İnsana çaresizlik duygusunu müthiş yansıtıyor James Franco.Yaşadığı bütün hayatı gözünün önünden ölüme doğru yavaş yavaş geçiyor fakat yaşamak,nefes almak bulunmayacak bir fırsat.Bunu iyi hatırlatıyor film biz insanlara.8/10
gercek bir yasam oykusu,zorlu bir ölüm kalim mucadelesi mukemmel bir oyunculuk hepsi bir filmde toplanmis ve sonucta cok guzel bir film ortaya cikmis.Oncelikle film sizi hic sikmiyor ve izlerken yasamin ne kadar degerli oldugunu bir kere daha anliyorsunuz en yakin zamanda izleyin derim oscarda en iyi film dalinda zayif olsada en iyi erkek oyuncu dalinda rakiplerini zorlayacak gibi benimde favorim james franco...10/8 iyi seyirler