beck31
1.383 değerlendirmeler
10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kafa dağıtmak için izlenilecek türden bir film değil. Oldukça düşündürücü ve gerçekliği dolayısıyla etkileyici. Güzeldi evet ama Boyle sebebiyle olsa gerek biraz fazla abartılıyor şu sıralar. Gene de James Franco çok başarılı, müzikler hoş, Aaron ın cesareti ve panik korku vs gibi durumları en aza indirgemeye çalışı, mantıklılığı takdire değerdi. Özellikle bu tür durumlarda işlenmemiş sanrı durumları bence filmi götüren hoş detaylardan. 8/10
arkadaşlar az önc izledim..nefesim kesildi..nerdeyse tek sahnede geçen filmden bir saniye kopamıyorsunuz..kadere yönelik diyalog çok güzeldi..kaçırmayın derim 10 /10
arkadaşlar film harika ben kanadada izledim bayıldım insan bazen elinde olanların farkına varamıyor kendi hayatınızın ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz
Filmin fragmani çok eğlenceli olmasıyla beraber hikayede çok ilgi çekici. Filmde james Franco nun oynamasıda başka iyi bir unsur. Pineapple expressteki performansı da çok iyiydi.