127 Saat

realist1526 R.
realist1526 R.

17 Mart 2015 tarihinde eklendi
çok basit, sıradan, sıkıcı bir film.her hayattan film olmaz.
elmander0021
elmander0021

18 Haziran 2011 tarihinde eklendi
fılım yapmak ıçın çekılmıs ozentısız berbat bır fılım kesınlıkle tavsıye etmıyorum bır ara uyudum kalktığımda saçma sapan acayıp karakterlerde payloncoluk yapanların komedısını ızleme devam ettım ığrenç bır fılım.....
harerd9
harerd9

1 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bir sinema filmi için bunları söylemek istemezdim ama gerçekten rezalet bir filmdi(2/10).Bu kadar sıkıcı, bu kadar durağan, bu kadar zayıf senaryolu ve kıt konulu bir film hiç izlememiştim. Oskar ödüllerinde adının geçtiğini gördüğümde şoka girdim. Neyseki en iyi film müziği ödülünü almış.
yasincim1982
yasincim1982

3 Mart 2011 tarihinde eklendi
Yok canım 8 değildir o ben yanlış görüyorum. Bol keseden sallamışız yine arkadaşlar maşallah. Bir noktaya kadar çekebilirsiniz tamam da yani 45 dakikalık belgesel olsa daha çekici olabilirdi. Patlangaç olduk yahu. 3/10
burcumudu
burcumudu

22 Şubat 2011 tarihinde eklendi
çok büyük beklentiyle gitmiştim ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için..aşırı sıkılmadım izlerken tamam ama film bittiğinde söylenildiği gibi hiçbir etki falan da kalmadı üzerimde..
ryuk112233
ryuk112233

28 Aralık 2010 tarihinde eklendi
bence güzel bir film gibi gözükmüyor
serkancil
serkancil

10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmi genel yorumlara bakarak izledim ama 1.5 saat sonra zamanınızın ne kadar boşa geçtiğini anlayacaksınız.aksiyon,hareket vs. yok.hiç düşündürmüyor bile..