sean archer arkadaşıma kesinlikle katılıyorum .güzel yorumlamış .bazı arkadaşlar her filme düz mantıkla yaklaşıyor.buda onları hayal kırıklığına uğratıyor.
Hayatta kalmak için kolunuzdan vazgeçer misiniz? Bunu uyusturmadan canlı canlı yapabilr misiniz? Bilmiyorum ama o sahneleri izlemeye cesaret edemedim. Film kanyon icinde kolunun üzerinde bir kayanin olduğu yerde bir kişiyle çekilmiş ama hiç sıkılmadan izliyorsunuz. Halisilasyonlari kendi kendine konuşmaları, jest ve mimikleriyle James Franco'nun oyunculuğu mükemmel.
çok riskli bir senaryo, demek istediğim biz izlerken sıkılabilirdik çünkü tek yerde çekilmiş bir film neredeyse, gel gelelimki film hiç sıkmıyor son sahnelerin de de çook geriyor bu yüzden puanım..10/9.9 :)
mükemmel mükemmel.sizi tamamen çekiyo filmin içine,ordaymışsınız hissini veriyo.yönetmenin başarısı etkili burda.zaten film çekilmeye başladığından beri merakla bekliyodum beklentimi fazlasıyla karşıladı..
Yalnızlık ve umutsuzluk duygusu çok iyi yansıtmasının yanısıra her türlü hissi izleyicisine yaşatan son derece sert bir film olmuş.James Franco ise bir resital sunmuş o kadar derin bir oyunculuk varki şapka çıkartacak bir performans sunmuş.
Muhteşem bir film ,James Franco kesinlikle en iyi erkek oyuncu dalında aday gösterilen Oscarı kazanması gerekir.Film çok akıcı ve çok etkileyici.Bir başyapıt değil ama o başyapıt filmlere en yakını.