Turnuva

Filmin 20. dakikasında finali aynen tahmin ettim. Fena derecede vasat bir film
ibrahim-ercan
ibrahim-ercan

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ben beğendim sıkmadı beni açıkçası...
ses-2
ses-2

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
sağlam oyuncular var ama film 7 lik film..
zgrklck
zgrklck

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
tarantino kokuyodu biraz:)replikler abarti şiddet izlenebilir
turkercan
turkercan

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle vasatı geçmeyen bir film.bir iki kayda değer sahne dışında zaman kaybı arkadaşlar.
mustafa-karagoz28
mustafa-karagoz28

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin en kötü yanı kısa sürmesi daha uzun sürse yinede insanı sıkmadan izlenirdi.filmin kısa sürmesi seneryoyu biraz vasat yapmış bazı sahneler oldu adam öldü gitti ye getirilmiş. ölüm sahneleri suikastçiler arası mucadele daha aksiyon daha görsel efektle çok daha güzel olabilirdi.oyuncularu başarılı buldum.gayet iyi oynamışlar ama yinede söylüyorum ölüm sahnelerini daha güzel yapsalardı on numara film olurdu ama şu haliyle benden ancak 7 alabilir bence buda güzel bir puan. izlenmesi gerekn bir filmi derseniz güzel filim boş vaktinizi güzelce değerlendirisiniz sıkılmazsınızda ama olmazsa olmazda değil
twinsler
twinsler

13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle sinemada izleme hatasında bulunmayın. Çok basit konusu sadece 12 yaşını etkileyebilecek bir film.
muco60
muco60

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
güzel klasik bir aksiyon
bulentk24
bulentk24

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
Vakit geçirmek için izlenebilir, ama filmden çok fazla bir şey beklemeyin...sıradan... 5/10
typer38
typer38

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bence saçma bir film olmuş.aksiyon sahneleri başarılı,bol bol kan görebiliyorsunuz.Ama sonuç olarak vasat bir film 5/10
zingora
zingora

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ben filmi kayet güzel buldum çok iyi bir senaryo. beğenmeyen arkadaşlar nasıl film istiyolar acepp :)))))
amra20
amra20

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
vasatı aşamayan bir yapım olmuş. diğer benzerleriyle görsel olarak hiç bir farkı yok ama oyuncu seçimi biraz daha izlenebilir kılmış.
onurgonulkirmaz
onurgonulkirmaz

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
condemmed diye bir film vardı, 5. sınıf bir amerikan flmi, onun aynısı, zaman harcanmasada olur, yada condemmedi izleseniz daha iyi bence.. tam bir kopya birebir.