Yaşam Şifresi
4,2

mfd-2
mfd-2

29 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Benzer filmler izlemiş olsanızda biraz farklı birşeyler izlemek için güzel bir film. Senaryoda bazı kopukluklar olsada gayet güzel bir film olmuş. Ve Jake Gyllenhaalın oyunculuğu da takdire şayandı.
7++
bahadir524
bahadir524

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
iyi film yapmak, yada iyi bilim kurgu filmi yapmak bu kadar kolay ve basit olmamalı...
biraz "bugün aslında dündü" biraz da "12 maymun" filmlerinde esinlenmiş ama ikisininde yanına bile yaklaşamayacak vasat bir film...
AstalaVista
AstalaVista

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Yine güzel bir senaryo.. yine izledikten sonra yüzümüzde bir tebessümle bizi kendimizle başbaşa bırakan bir yapım..

I am the one and only :)

8 puan
Esra D.
Esra D.

23 Nisan 2011 tarihinde eklendi
sağlam bir film.izlenmeli...
butcher-2
butcher-2

20 Nisan 2011 tarihinde eklendi
fena değildi şuan popüler bir konu paralel evren mevzusu ,ben filmin en çok sonunu beğendim
derby-2
derby-2

19 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en iyi film. Bittiğinde bir an yerimden kalkamadım baştan sona sürükleyici ve bence kült olacak bir film muazzam...
V-for-memetta
V-for-memetta

18 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Filmi hafta sonu izledim çok da abartılacak derecede bir film değildir.Geçmişe dönüp geleceği değiştirme şeması üzerine kurgulanmış bir film.Yani sizi koltuklarınıza çivileyecek / o da nesi dedirtecek sahnenin olmadığı bir film.
neler olup olmadığı adına izlenecek türden bir film.
Saygılarımla (ben 7/10)
The-Erinch
The-Erinch

17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
seneryo ve kurgu bakımından zon zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi.. çok ince düşünülmüş,çok başarılı bir filmdi... gerçekten takdir ettim,yazan,çizen,yöneten kim varsa.... muhakkak izleyin..hele ki Fringe adlı dizi ve benzerlerini izleyip hayran kalan insanlardansanız,bunu sakın kaçırmayın.
ilkerhaskan
ilkerhaskan

17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
The Adjustment Bureau tarzı bilimkurguya özenip aşk filmi olmayı başarabilmiş bir film olacağını zannediyordum ama beni haksız çıkardı...
MojoRising
MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Yani bir film sirf David Bowie'nin oglu tarafindan yönetiliyor diye bu kadar da sisirilmez ki arkadas.
Tamam vizyonda dogru düzgün birsey kalmadi son 3-4 yilda ama, her eli yüzü düzgün filme de (bu filmde oldugu gibi) basyapit, oscarlik gibi yorumlar yapilmaz ki.
Gecenin geç saatlerinde tv'de karsiniza çikarsa oturup izleyebileceginiz filmlerden birisi sadece.
Not: Filmde en çok hosuma giden sey film boyunca izledigimiz Dunkin Donuts reklamlariydi :)
Bozma
Bozma

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Paralel evrenler ve kuantum fiziğinin konu aldığı her türlü film ve diziyi severek izlemekle birlikte, bu film çok basit kalmış. Fringe dizisinde defalarca konu alan olayları bu filmde de izlemek çok iç açıcı gelmedi. Film o kadar basit ki ilk yarısında sonunu tahmin edebiliyor izleyici. Evde izlenilecek basit bir film olarak görüyorum.
beck31
beck31

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Duncan Jones ikinci filminde de o özgün tarafını göstermiş. Bence süresi sürükleyiciliğinde fazlasıyla etkin, güzel bitiyor. Hoş bir seyirlikten biraz daha fazla bir gizem, bilim-kurgu. Gyllenhaal hoş. 8/10
gulcin-07
gulcin-07

14 Nisan 2011 tarihinde eklendi
film konusu ve akıcılığı ile gayet güzel izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun
10/8
sweetienur
sweetienur

14 Nisan 2011 tarihinde eklendi
flim hem kısa hem dön dolaş aynı sahleri izlemek sıkıcı bence güzel değil
haker27
haker27

13 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Hollywood artık işi gücü bıraktı kaderciliğe yöneldi.Suretler(Surrogates),Avatar,inception gibi yapımlardan sonra yaşam şifresi ile değişik bir boyut kazandırdı.Bence film güzeldi aynı sahneleri tekrar tekrar görmek belki sıkıcı olabilir.Ama bir bulmacayı çözer gibi sonucunuda merakla bekliyorsun.93 dk.su gibi geçip gitti.Oscar verilirse de hiç şaşırmam.Emeklerine sağlık.