Yaşam Şifresi
4,2

monopoly
monopoly

29 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Düşük bütçeli sıradan bir filim. Aman aman bir espirisi yok :)
butcher-2
butcher-2

20 Nisan 2011 tarihinde eklendi
fena değildi şuan popüler bir konu paralel evren mevzusu ,ben filmin en çok sonunu beğendim
V-for-memetta
V-for-memetta

18 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Filmi hafta sonu izledim çok da abartılacak derecede bir film değildir.Geçmişe dönüp geleceği değiştirme şeması üzerine kurgulanmış bir film.Yani sizi koltuklarınıza çivileyecek / o da nesi dedirtecek sahnenin olmadığı bir film.
neler olup olmadığı adına izlenecek türden bir film.
Saygılarımla (ben 7/10)
ilkerhaskan
ilkerhaskan

17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
The Adjustment Bureau tarzı bilimkurguya özenip aşk filmi olmayı başarabilmiş bir film olacağını zannediyordum ama beni haksız çıkardı...
Esteban-2
Esteban-2

13 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Konusu ilgi çekici ama bana kalırsa sadece "ilgi çekici" olarak kalıyor.
Filmin finali falan hiçbir şekilde tatmin olmadım. Sadece sinemada vakit geçirmek için gittiğimi film bitince anladım.

Tabi sırf aksiyon olsun diye de izlenebilir.Ama "Çok iyi" tanımını hak edecek bir bilimkurgu filmi değil. Sadece "eh işte"
6/10
ilsalaron
ilsalaron

13 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Gylenhall kardeşlerden çok fazla oyunculuğunu beğenmediğim hatta vasat bulduğum Jakein oynadığı ilginç, başarılı (flmde bayağı bir mantık hataları olmasına rağmen)sürükleyici bir bilim kurgu filmi. Bana biraz Philip Dickin kısa öykülerini anımsattı. "Moon" filmiyle bende çok güzel intiba uyandıran Duncan Jonesdan başarılı konuşulacak hatta tartışılacak bir film.
ardalevent
ardalevent