Yaşam Şifresi
4,2

volkanick
volkanick

25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Gayet sürükleyici olmasına rağmen benzer temaya sahip daha sağlam filmlerin de olduğu bir gerçek..ancak vizyondaki filmlere bakılınca doğru bir seçim olacaktır.
MojoRising
MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Yani bir film sirf David Bowie'nin oglu tarafindan yönetiliyor diye bu kadar da sisirilmez ki arkadas.
Tamam vizyonda dogru düzgün birsey kalmadi son 3-4 yilda ama, her eli yüzü düzgün filme de (bu filmde oldugu gibi) basyapit, oscarlik gibi yorumlar yapilmaz ki.
Gecenin geç saatlerinde tv'de karsiniza çikarsa oturup izleyebileceginiz filmlerden birisi sadece.
Not: Filmde en çok hosuma giden sey film boyunca izledigimiz Dunkin Donuts reklamlariydi :)
emirh-n
emirh-n

9 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Back to the future, butterfly effect ve deja vu filmlerinden fark neydi?
gulcin-07
gulcin-07

14 Nisan 2011 tarihinde eklendi
film konusu ve akıcılığı ile gayet güzel izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun
10/8
bugra-s88
bugra-s88

9 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Eskiden byle bir film hatrlyorum. Adam ayn gn defalarca yayordu falan. Sonrasnda Crag Davidin klibinde de benzer bir hikaye ilenmiti.
Bozma
Bozma

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Paralel evrenler ve kuantum fiziğinin konu aldığı her türlü film ve diziyi severek izlemekle birlikte, bu film çok basit kalmış. Fringe dizisinde defalarca konu alan olayları bu filmde de izlemek çok iç açıcı gelmedi. Film o kadar basit ki ilk yarısında sonunu tahmin edebiliyor izleyici. Evde izlenilecek basit bir film olarak görüyorum.
blue-2
blue-2

16 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Büyütülecek ve beklentiieri karsilacak bir film degil bence. Ayni sahnelerin tekrarlanmasi bir süre sonra filmi sikici hale getiryor.Ben pek begenmedim.Bu tarz filmlerin arasinda çok geride kaliyor.
Bramgo
Bramgo