Yaşam Şifresi
4,2

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Haziran 2014 tarihinde eklendi
türünün en iyileri arasına girmeyi başaran bir yapım olduğunu söyleyebilirim özellikle Jake Gyllenhaal inanılmaz bir oyunculuk sergilemiş filmi tek başına alıp götürmüş filmde öne çıkan ise geçişleri çok iyi yapmışlar sizi filmin içinde tutmayı başarıyorlar şiddetle tavsiye derim aksiyonun bir nebze yavaşlamadığı unutulmaz bir yapım iyi seyirler...
The-Erinch
The-Erinch

17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
seneryo ve kurgu bakımından zon zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi.. çok ince düşünülmüş,çok başarılı bir filmdi... gerçekten takdir ettim,yazan,çizen,yöneten kim varsa.... muhakkak izleyin..hele ki Fringe adlı dizi ve benzerlerini izleyip hayran kalan insanlardansanız,bunu sakın kaçırmayın.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

4 Kasım 2011 tarihinde eklendi
sürükleyici,farklı bir film.aslında denzel washingtonlı 2006 tarihli deja-vu'yu izlemiş olanlar belki bir nebze benzerlik bulabilirler iki film arasında.fakat oyuncularıyla,olaylarıyla kendine has bir film source code kesinlikle.altyapı olarak kuantum fiziğine oturtulmuş film.bu tarz filmlerde genellikle olduğu üzere seyircide bazen havada kalmış gibi görünen bazı sorular oluşuyor,belki başlarda source code'da da böyle sorular oluşabilir.fakat sonunda hikayenin de akışıyla tatmin edici bir finale ulaştırıyor bana kalırsa film.kendi türü ve çekilme amacı içinde değerlendirdiğimizde ortalamanın üstünde,güzel bir film olduğunu söyleyebilirim.duncan jones'tan başarılı bilimkurguların devamını bekliyoruz.
jamesbond-2
jamesbond-2

10 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Konu olarak gerçekten farklı bir yapım,başından sonuna kadar sürükleyici bir şekilde devam etti,izlemenizi tavsiye ederim
beck31
beck31

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Duncan Jones ikinci filminde de o özgün tarafını göstermiş. Bence süresi sürükleyiciliğinde fazlasıyla etkin, güzel bitiyor. Hoş bir seyirlikten biraz daha fazla bir gizem, bilim-kurgu. Gyllenhaal hoş. 8/10
potasyum
potasyum

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bu yılın en iyi filmleri arasına girecek türden.Ben çok beğendim.
Esra D.
Esra D.

23 Nisan 2011 tarihinde eklendi
sağlam bir film.izlenmeli...
Eren-Emrah
Eren-Emrah

17 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Esi, benzeri görülmemis bir film.. İzlerken ne kadar kalmis diye bakmayacaginiz türden.. Sonu ise tam Bomba :) 8/10
Onur Derin
Onur Derin

9 Nisan 2011 tarihinde eklendi
"Back to the future, butterfly effect ve deja vu filmlerinden fark neydi?" diyen arkadam... Fark yoksa kesin gidilir bu filme.. demekki gzel bi film olmu ;)))
pyloth
pyloth

11 Eylül 2011 tarihinde eklendi
9/10..
Film konusu orjinaldi. Tom Cruise'in oynadığı Minority Report'a az da olsa benzettim. İyi seyirler.
mfd-2
mfd-2

29 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Benzer filmler izlemiş olsanızda biraz farklı birşeyler izlemek için güzel bir film. Senaryoda bazı kopukluklar olsada gayet güzel bir film olmuş. Ve Jake Gyllenhaalın oyunculuğu da takdire şayandı.
7++
ozzy-badd
ozzy-badd

12 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi bir filmdi .
Konu belirli bir mekanda ve konuda geçmesi beklenirken , oldukça yaratıcı ama ayakları yere de basan bir senaryoyla devam ediyor .
Yönetim , oyuncu performansları , müzikleri , efektleri , kurgusu da kusursuz filmin .
Sinema dayken izleyin derim :) . son yılların en iyi filmlerinden . 10/9 .
deckard76
deckard76

14 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Çok başarılı.Yönetmen Duncan Jones ve aktör Jake Gylennhall çok iyi bir iş çıkarmışlar.Mutlaka izlemeli.9/10
AstalaVista
AstalaVista

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Yine güzel bir senaryo.. yine izledikten sonra yüzümüzde bir tebessümle bizi kendimizle başbaşa bırakan bir yapım..

I am the one and only :)

8 puan
burcu
burcu

30 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Kesinlikle orjinal bir senaryo,tekrar sahnelere rağmen sıkmıyor,ancak filmin bi eksiği var çözemedim.çünkü filme dört dörtlük diyemiyorum,belki biraz daha farklı bir final yapılabilirmiş..Şaşırtan bi final olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum...ama yinede izlenmesi gereken bir film..10/7