engincan78
2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu filmi beğenmeyenleri anlayamıyorum. ne bekliyordunuz da ne oldu. Çok güzel bir senaryo hepimizden veya yakınlarımızdan biri gibiydi rıza şenyurt; bi abimiz, amcamız veya dayımızdı. beğenmeyebilirsin ama nasıl olurda çok kötü diyebilirsiniz biraz emeğe saygı.10/9
Düttürü Dünya filmini çok severim.. her zaman benim enlerimden olan bir filmdir.. Herhalde şimdiye kadar 20 den fazla seyretmişimdir.. O filmi her seyrettiğimde keşke bu filmi ben çekseydim diye içimden geçiririm.. Neşeli Hayat bana aynı tadı yaşattı.. 2009 biterken hayatımda seyrettiğim en iyi filmler listeme bir film daha ekledim.. keşke bu filmide ben çekseydim diye içimden geçirdim.. Yılmaz Erdoğan bana göre en iyi filmine imza atmış.. kesinlikle kaçırılmaması gereken enfes bir film..
Burada ki yorumlara lütfen bakmayınız. Millet BKM görünce illa kahkaya boğulacaz sanıyor. Hatta birisi utanmadan yazmış, "komedi diye gidiyoruz dram buluyoruz".
Bu insanlar sizin gözünüzde iyi film denmesi için illa komedimi yapmak zorunda. Lütfen arkadaşlar önceden de dediğim gibi Hokkabazıda, osmanlı cumhuriyetinide böyle yediniz.lütfen filmlere gitmeden önce hiç olmazsa konusunu okuyun.
Film komik değilse kötümü oluyor?
Siz gitiğinizde umduğunuzu bulamayınca hemen çamur atıyorsunuz.
Yılmaz Erdoğan dan bukadar saçma bir film beklemezdim..arkadaşlar size tek tavsiyem sakın sinemaya gidipte paranıza yazık etmeyin..bu film ancak 8 tane dvd film aldınız diyelim bu 8 dvd den en son izlenecek olanı çünkü en kötüsü olduğu için..sonuç olarak saçma,kötü,vasat... 10/2
kötü yorumlara bakarak sakın filme gitmemzlik yapmayın.Tamam film komik değil(organize işler vb. gibi)ama kendine has bi lezzeti var.Çok doğal çok gerçek.Bana eski kemal sunal filmlerini anımsattı.oyunculuk hakkında ztn konuşmaya gerk yok yılmaz erdoğanın gözleri fakir bakmış resmen.şiddetle tavsiye ederim!
Çok güzel ve sıcak bir film.Beklentisi recep ivedik veya peker açıkalın tarzı sulu komedi filmi izlemek isteyenler boşuna para verip sinemaya zahmet etmesinler.Film gerçek hayat gibi. Karakterlere ve filmin içine çok rahat girebiliyorsunuz.Arada espirilerle de çok gülüyorsunuz.Film gibi film izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
Rıza Şenyurt bizi aslında pek neşeli olmayan ironik bir hayata götürüyor.Bunu da çok güzel yapıyor.Yılmaz Erdoğan mimikleriyle,konuşması ile içimize işliyor ve aslında çoğumuzun pek bilmediği kenarda kalmış bir yaşamı çeşitli durumlarla anlatıyor.Olay,aksiyon ve saçma sapan gülmek isteyenlere göre bir film değil.Gülerken ağlamak isteyenlere göre bir film.İyi,naif,herşeyi dozunda veren bir film.
Artık komedi filmlerinde bile dram izler hale geldik.Nasıl ki korku filmlerine kahkaha atmak için gidilmezse, komedi filminde de doyasıya gülebilmeliyim.Maalesef son dönemlerde bunu başaran yerli yapım bulmak zorlaştı.Bu film de beklentimi karşılayamayan yapımlardan biri..Yılmaz Erdoğan ve BKM hatırına puanım 6