Neşeli Hayat
2,9

mustafa035
mustafa035

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sıkıldım,kelimenin tam anlamıyla acıdım verdiğim paraya..Filmi tekrar tekrar izlemek istediklerini söyleyen ünlü yorumculara başarılar diliyorum:)Biz hayatımızı onlar kadar kolay kazanamıyoruz.Zaten ayda 1 kez zar zor ailecek sinemaya gidiyoruz,o filmde hayalkırıklığı çikinca üzülüyoruz..
basak-2026
basak-2026

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İyiki de komedi değildi bu film çok güzel hareketlerde yeterince güldürüyolar zaten. çok da güzel bir filmdi, tabi anlayana...
kubilay-oral
kubilay-oral

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sıcak bir filmdi bence. İzlemeye değer.
f-cam
f-cam

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film çok çok berbat.8 kişi gittik araya zor dayandık ikinci bölümü izlemedik bile çıktık.yönetmenin filmi yaptıktan sonra izlemediği ir film
can-altun
can-altun

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
berbat bir filimdi zamanınıza yazık ya da paranıza yazık diyen arkadaşları çok merak ediyorum. hangi dünyada yaşıyorlar ya da ne tür filmler izliyorlar ya da hiç mi bakmıyorlar bu fılmin konusu nedir, dram mıdır ,komedi midir ?? beğenmeyen arkadaşlara tavsiye edeceğim filmler var; çılgın dersane, neşeli gençlik, avanak kuzenler, muro, destere.. gidin izleyin !!
rasidekmen
rasidekmen

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ısrar ve şiddetle tavsiye ediyorum tadı damağımda kaldı kaç zamandır böle film izlememiştim yılmaz erdoğan ne yaptın yaw böle güüzel filmi yapılır kardeşim komedi filmi değil bu film o şekilde giden arkadaşlar gülmemiş olabilir ayrıca çok zeki ve yerinde espirilerde var 10/9
aynurer-2
aynurer-2

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
iyi akşamlar bence bu ekipten çıkacak sonuç bu olmir filiamalıydı konu yoktu komik değildi dram hiç değildi bence de havada kalmış bir filim
A-C-A-B-
A-C-A-B-

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
yılmaz erdoğanın tüm filmlerinde aynı oyuncuların oynaması sıktı artıkher filmde aynı oyuncular var ve artık bu işin suyu çıktı memlekette hiç mi başka oyuncu yok bkm den başka biryerde oyuncu mu yetişmiyo anlamadım.hep akrabalarla nereye kadar gider.
berkangrant
berkangrant

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu ekipten ve yılmaz erdoğandan daha iyi bir senaryo beklerdim.komedi değil dram değil trajıkomik hiç değil.sıradan bir film olmuş.dram vermek istemiş ama onuda tam verememiş.1980 lerde rahmetli kemal sunal ın çektiği öğretmen,yoksul,gülen adam.. benzeri toplumsal filmlere benzemiş ama sonu çok havada kalmış.bu filmin sonunda ne oldu? dolandırılmış bir yoksul adam hikayesi.eee bu zaten çok bilinen birşey.hayal kırıklığına hazır olun eğer gideceksiniz.bkm ekibine gelecekse inanın tv de daha iyiler.
akak83
akak83

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Zaman kaybı diyen arkadaşların sinema kültürünü sorgulanmak lazım. Mükemmel bir film gidin izleyin sizde ne kadar haklı olduğumu görün
eekinci84
eekinci84

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan dan oyunculuk şöleni.Çok ama çok beğendim.Herkese mutlaka izlemesini tavsiye ederim.Paranızın bir kuruşu bile boşuna gitmez emin olabilirsiniz....
angelarwen-2
angelarwen-2

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Ne izleyeceğini bilerek gitmek lazım komedi değil dram değil ikiside tam yok da biraz havada kalmış gibi... Film kötü değil fakat bu ekipten daha iyi bir iş beklerdim şahsen ama izlemeye değer.
burcu-girgin88
burcu-girgin88

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
insanın içini okşayan bazı sahneler vardı ama sinemada deil de evde izlenecek bi filmdi çok ders veren bi konusu yoktu.
m-track
m-track

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Ho Ho Ho.. Boş yere zaman kaybı başka bişey değil.. Verdiğim paraya acıdım.. Böyle bi kadrodan daha iyi film beklerdim..
marshmallow-2
marshmallow-2

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmde ancak trajikomik olaylar yer alıyor. dolayısıyla kahkahalarla gülmeyi beklemeyin. ben filmi çok beğendim. gerçekten içinizi ısıtıyor.Filmin çıkış noktası olan ve özetleyen dörtlük: ?Yarım somunun var mı, bir de küçücük evin, kimsenin kulu kölesi değil misin, en neşeli hayat senin...?