1 milyon kişiden acaba kaç tanesi filmin sonunda benim aklımdan geçenleri söylemiştir çok merak ettim.hiç beyenmedim,biraz daha tiyatro yapıp kendilerini biraz daha yetiştirsinler belki o zaman insanları memnun edebilirler.çok sıkıldım!!!
buna sinema demek, sinemaya hakaret sayılır. kabera veya gündelik dizilerden bile basit olmuş. ben 1 puan verdim, daha az puna olsaydı onu verecektim. :)
bayram tatiline denk gelir izleyici toplarpara kazanirz dusuncesiyle yapilms bi film galiba.kensinlikle tavsiye etmiyorum.paraniza ve zamaniniza yazik olur
Sıkıldım,kelimenin tam anlamıyla acıdım verdiğim paraya..Filmi tekrar tekrar izlemek istediklerini söyleyen ünlü yorumculara başarılar diliyorum:)Biz hayatımızı onlar kadar kolay kazanamıyoruz.Zaten ayda 1 kez zar zor ailecek sinemaya gidiyoruz,o filmde hayalkırıklığı çikinca üzülüyoruz..
Yılmaz Erdoğan dan bukadar saçma bir film beklemezdim..arkadaşlar size tek tavsiyem sakın sinemaya gidipte paranıza yazık etmeyin..bu film ancak 8 tane dvd film aldınız diyelim bu 8 dvd den en son izlenecek olanı çünkü en kötüsü olduğu için..sonuç olarak saçma,kötü,vasat... 10/2