8-9 vb puan verenler,ne için o kadar puan verdiklerini biri açıklasın..bu filmin nesine 9 puan veriyorsunuz anlayamadım.. ayrıca artık klasikleşen şu yorumlarda sıkmaya başladı : bunu beğenmeyen gitsin recep ivedik izlesin falan.. recep ivedik pek sevmem , ama bunu izledikten sonra sevmeye başladım.. yılmaz erdoganın oyunculugu dışında hiç bi işe yaramayan vasatı aşamayan boş bir film
Havaya atacak paranız varsa hele birde boşa geçirecek iki saatiniz varsa, sıkılmak hoşunuza gidiyorsa bence kaçırmayın bu film tam size göre. Ama kesinlikle bana göre değilmiş gitmeden önce yorumları okusaymışım keşke. Tam yorumlardaki gibi gitmeye değmeyecek bir filmmiş meğer.
maliyetten kaçılarak bazı sahnelerin çekilmesi insana yapay bir hava veriyor o zaman da filme grotesk bir hava egemen oluyor ve inandırıcılığını yitiriyor.
film BKMnin olunca insan büyük beklentiler içined gidiyor.fakat açıkçası film benim için birsey ifade etmedi..tv da izlenilebilir diye düşünüyorum.diğer yorumlara saygı duyuyorum ama maalesef benim için Yılmaz Erdoğan filmi değil....
KÖTÜYDÜ...tüm film gereksiz ufak espirilerden oluşuyordu. Sinemada izlemeseniz asla gülmezsiniz ama sinemada yanındaki gulunce sendede istem dışı bir tebessum oluyor. Onun dışında evde DVD den izlenicek bir film oldugunu dusunuyorum. Boşuna gitmeyin derim...Aralık ayında bir çok film vizyona gircek onlara yönelmenizi tavsiye ederim... 3/10
yılmaz erdoğanın tüm filmlerinde aynı oyuncuların oynaması sıktı artıkher filmde aynı oyuncular var ve artık bu işin suyu çıktı memlekette hiç mi başka oyuncu yok bkm den başka biryerde oyuncu mu yetişmiyo anlamadım.hep akrabalarla nereye kadar gider.