Neşeli Hayat
2,9

zuhal S.
zuhal S.

18 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Filmin en güzel tarafı yerli olması, çok bizden bir hikaye. Karakterlerin hepsi içimizden insanlar. Motivasyonları bize çok benziyor. Ama mükemmel bir film beklemeyin. Çok büyük iddiası olan bir film değil. Sade bir film.
fatos K.
fatos K.

17 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
sinemada izlediğim ve pişman olduğum filmlerden.. İnsanın içini sıkan bir atmosfer var filmde, bir bağ kuramıyorsunuz izlerken. Vaktiniz değerliyse izlemeseniz de olur
selfyurek27
selfyurek27

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğanla Büşra pekin müthiş bir oyunculuk dersi veriyor filmde.İzlenmesi gerekn filmlerden ayrıca şu zamanda çıkan filmler içinde ailecek izlenebilecek ender filmlerden
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Filmin gerçekten ilk yarısı berabat ve sıkıcıydı .Yarıda bırakmak istedim ama devam ettim. Şimdi iyi izlemişim diyorum . Ağıır ilerleyen bir film olmuş .Yılmaz Erdoğan çok güzel bir senaryo ya değinmiş .Ancak böyle bir film dahada güzel olabilirdi. Yer yer hüzünlendiren , yer yer güldüren bir film.Yılmaz Erdoğan dan yine başarılı bit yapım olmuş.Mutlu sonla bitmesi şaşırtıcıydı filmin gidişatına göre. Beğendiğim bir film tavsiye ederim..Farklı duygular barındırıyor.
mpmp-2
mpmp-2

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
filmde emegı gecen herkeze teşekkürler.gerçekten izlemeye deger bir film hiç sıkılmadım türünün ıyı örneklerınden bence tavsıye ederim.
ffergan
ffergan

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
Olmamış yılmaz erdoğan,Vizontele ile kaliteli işlere imza attın,ama bu seferki seyirlik..
f-civan
f-civan

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
güzel film olmu gerçekten.tavsiye ederim.yılmaz erdoğanın ellerine sağlık.
salugur
salugur

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim çokda etkilendim. Beğenmeyenlere aldırış edilmemesini diliyorum. İZleyin.
gokhansld
gokhansld

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Büyük beklenti ile izleyecek olanların hayak kırılığıyla karşılaşağı bir film. Sanki BKM mutfak oyuncularının deneyimi artsın diye yapılmış... 10/5
üsstad
üsstad

24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok durağan bir film , filmde güleceğimiz sahne yok sadece birkaç yerde tebessüm ettiriyor. filmin böle bir iddaasıda yok aslında ama dramda pek bir olmamışlık seziliyor , yani bişeyleri eksik gibi.
ffault
ffault

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
orta düzey bir türk film
gayret57
gayret57

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Komedi unsuru fazla yok filmde,orta halli bir dram işte.5-6puandan fazlası bence diğer Türk filmlerine haksızlık olur.
sinegir17
sinegir17

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
yani recep ivediğin(edepsizlik oratoryosu), goranın, arogun milyonlarca kişi tarafından sinemada izlenildiği bir ülkede böyle muazzam ve gerçekçi bir filmin bu kadar az izlenmesi ve kötü eleştrilere maruz kalması filmden ne kadar anladığımızı gösteriyor. demek ki bu ülkede filmden para kazanmak için KüfretmeK, Bel Altı EsprileR yapmak gerekiyormuş. üzülüyorum doğrusu, çünkü bu tercih toplum yapısını da gösteriyor, yazık......
micronurcuk
micronurcuk

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan Vizontele film lerinde gayet başarılı idi fakat bu film çok berbattı...Bitsede çıksam şu salondan diye beklediğim bir filmdi doğrusu...Tiyatro da güldürüyor olmak ile sinema arasında hakikaten çok fark var...
gslicadi91
gslicadi91

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
yılmaz erdoğanın senaryolarını ve filmlerini hep cok svdim.ama vizontele,organize işler ve büyük tiyrolarının yanında bu birz yavan bi tat bırktı.blkide konunun tk bir kişi etrafında dönmesinden kynklanıyordu.ama dahada orijinalleşebilirdi.ama bn daha iyi filmler yapacağından eminim..