sercanduyan
30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
çok güzel film olmuş...düşündürücü bir film olmasının yanında güzel espirilerde vardı...yılmaz erdoğan ustalığına yakışacak bir film yapmış...tebrik ederim..8/10
filmi bugün izledim. eleştiren arkadaşlar neyi eleştirdiğini bile yazmamıs.... konu ve film akışı bence gayet iyi idi oyunculuk olarak yılmaz erdoğan çok güzel oynamış bkm oyuncularını skeclerde çok gördüğümüzden midir nedir biraz yadırgadım ama gayat de güzel bi performanstı bence biri hariç ersin... adamın sinirlenmeleri sevincleri hep aynı skeçlerde de dikkatimi çekmişti burda da devam etmiş.... ama genel olarak verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum...
Yılmaz erdoğan yapmışsa bu film izlenir. Böyle yetenekli insanlar gelmiyor artık.. elini attığı her alanda başarılı işler yapıyor. Fİlmi izlemedim ama fragmandan takip ettim.bir demet tiyatronun oyuncularınıda kullansa daha sağlam bir film olur diye düşünürüyoum.
İzlemeden ' boş bu film ' diye yorum yapan boş seyirciler hala varsa ne yazık bu yeşil çama...Halbuki Yılmaz Erdoğanın tek yaptığı şey bile boş olmazken , her yaptığı türkiye çaplarının çok çok üstüne çıkmışken nasıl olurda 1 afiş ile, 1 fragman ile, oyuncu kadrosu ile nasıl olurda yadırgarsınız !!Bugün gazete eklerini okurken bu film hakkında eleştirmenlerin yorumlarına baktım ve onlar ' izleyerek ' demişler ki ; tek kelimeyle müthiş...Bende izlemeden şöyle yorum yapabilirim ; Çağan ırmak olsun , Yılmaz erdoğan olsun bu adamların her yaptığı filmi izlerim isterse herkes kötü desin gider birde ben bakarım..Bence sizde öle yapın.Yılda 5 film izleyenle haftada 5 film izleyen aynı olamaz !!!
Filmi dün akşam galada izledim..Harika bir filmdi..Çok sıcak çok içten en önemlisi çok gerçek..Mutfak ekibi de harika iş çıkarmışlar..Özellikle Büşra Pekin ve Ersin Kokkut harikalar..Tam hayatın içinden çok sıcak bir yapım..Evet fragman güzel olmamış..Filmi basitmiş gibi gösteriyor..Ama aslında harika...Çok çok doğal,çok tatlı,gayet iyi bir film..