arrested
21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
iddia ediyorum, vizyondaki diğer filmlerden en gidilesi-en seyredilesi..Bİr kere Yılmaz Erdoğan faktörü var.Adam ne yapsa hep zekice, akıl dolu haller roller. Çok başarılı, film de iyi olmuş. Vatandaş Rıza nın trajikomik halleri. Gidilmeye izlenmeye değer.
kesinlikle izlemeye değer bir film. kahkaha beklentieriyle gidilirse yanıltır lakin öyle güzel esprileri var ki kahkahalara boğulacaksınız. bence çok iyi
Bu filmi anlamak için o günleri yaşmak gerekir..Hayatı boyunca o minibuslere binmemiş, tencerenın içinden ailece yemek yememiş ayakkabınzın içine yağmurda su girmemiş ise evet bu film berbattır..Ama ya eskiden o günleri yaşayan ve hala yaşamakta olan insanlar için bu film ne bı matrix ne de Lord of the rings serisidir.Teşekkürler Yılmaz Erdoğan
Tüm duyguları bir anda yaşatıyor ve bunu da çok iyi yapmışlar. Öylesine yapılmış bir film değil. Filmin tadı damağınızda kalacak. Kısacası seyredin derim...
film %100 komedi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratabilir fakat bilinmeyen (arka planda kalmış sokakları)hayaları mükemmel anlatmış. tebrik ediyorum tüm BKM yi.
berbat bir filimdi zamanınıza yazık ya da paranıza yazık diyen arkadaşları çok merak ediyorum. hangi dünyada yaşıyorlar ya da ne tür filmler izliyorlar ya da hiç mi bakmıyorlar bu fılmin konusu nedir, dram mıdır ,komedi midir ?? beğenmeyen arkadaşlara tavsiye edeceğim filmler var; çılgın dersane, neşeli gençlik, avanak kuzenler, muro, destere.. gidin izleyin !!
Düttürü Dünya filmini çok severim.. her zaman benim enlerimden olan bir filmdir.. Herhalde şimdiye kadar 20 den fazla seyretmişimdir.. O filmi her seyrettiğimde keşke bu filmi ben çekseydim diye içimden geçiririm.. Neşeli Hayat bana aynı tadı yaşattı.. 2009 biterken hayatımda seyrettiğim en iyi filmler listeme bir film daha ekledim.. keşke bu filmide ben çekseydim diye içimden geçirdim.. Yılmaz Erdoğan bana göre en iyi filmine imza atmış.. kesinlikle kaçırılmaması gereken enfes bir film..
kötü yorumlara bakarak sakın filme gitmemzlik yapmayın.Tamam film komik değil(organize işler vb. gibi)ama kendine has bi lezzeti var.Çok doğal çok gerçek.Bana eski kemal sunal filmlerini anımsattı.oyunculuk hakkında ztn konuşmaya gerk yok yılmaz erdoğanın gözleri fakir bakmış resmen.şiddetle tavsiye ederim!
Yılmaz Erdoğanın çektiği bütün filmlerin komik olmasını mı bekliyorsunuz siz ?Filmi izlemeyip de yorum yapanlara şaşıyorum doğrusu.Filmi nasıl fragmanla değerlendirebilirsiniz ya ? Orada BKM oyuncuları var diye gülmemizi mi sağlamaları gerekiyor? Bence bu çok yanlış bir düşünce.Ben gitmenizi tavsiye ediyorum.
Başarılı...türkiyede sayılı insanlar önce film,sonra gişe mantığıyla film yapıyorlar...yılmaz erdoğan da bu sayılı kişilerden..ve size bunu hissettiriyor..ben türk filmi olarak memnun ayrıldım...