Neşeli Hayat
2,9

arrested
arrested

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
iddia ediyorum, vizyondaki diğer filmlerden en gidilesi-en seyredilesi..Bİr kere Yılmaz Erdoğan faktörü var.Adam ne yapsa hep zekice, akıl dolu haller roller. Çok başarılı, film de iyi olmuş. Vatandaş Rıza nın trajikomik halleri. Gidilmeye izlenmeye değer.
roniha
roniha

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlemeye değer bir film. kahkaha beklentieriyle gidilirse yanıltır lakin öyle güzel esprileri var ki kahkahalara boğulacaksınız. bence çok iyi
decimus2170
decimus2170

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi anlamak için o günleri yaşmak gerekir..Hayatı boyunca o minibuslere binmemiş, tencerenın içinden ailece yemek yememiş ayakkabınzın içine yağmurda su girmemiş ise evet bu film berbattır..Ama ya eskiden o günleri yaşayan ve hala yaşamakta olan insanlar için bu film ne bı matrix ne de Lord of the rings serisidir.Teşekkürler Yılmaz Erdoğan
aimant
aimant

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tüm duyguları bir anda yaşatıyor ve bunu da çok iyi yapmışlar. Öylesine yapılmış bir film değil. Filmin tadı damağınızda kalacak. Kısacası seyredin derim...
ulviural
ulviural

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film %100 komedi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratabilir fakat bilinmeyen (arka planda kalmış sokakları)hayaları mükemmel anlatmış. tebrik ediyorum tüm BKM yi.
can-altun
can-altun

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
berbat bir filimdi zamanınıza yazık ya da paranıza yazık diyen arkadaşları çok merak ediyorum. hangi dünyada yaşıyorlar ya da ne tür filmler izliyorlar ya da hiç mi bakmıyorlar bu fılmin konusu nedir, dram mıdır ,komedi midir ?? beğenmeyen arkadaşlara tavsiye edeceğim filmler var; çılgın dersane, neşeli gençlik, avanak kuzenler, muro, destere.. gidin izleyin !!
akak83
akak83

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Zaman kaybı diyen arkadaşların sinema kültürünü sorgulanmak lazım. Mükemmel bir film gidin izleyin sizde ne kadar haklı olduğumu görün
tamerking
tamerking

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Düttürü Dünya filmini çok severim.. her zaman benim enlerimden olan bir filmdir.. Herhalde şimdiye kadar 20 den fazla seyretmişimdir.. O filmi her seyrettiğimde keşke bu filmi ben çekseydim diye içimden geçiririm.. Neşeli Hayat bana aynı tadı yaşattı.. 2009 biterken hayatımda seyrettiğim en iyi filmler listeme bir film daha ekledim.. keşke bu filmide ben çekseydim diye içimden geçirdim.. Yılmaz Erdoğan bana göre en iyi filmine imza atmış.. kesinlikle kaçırılmaması gereken enfes bir film..
erdemceliker
erdemceliker

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Yakındaki Uzakları Anlatan Sıcacık Bir Film..

Ailenizle izleyebileceğiniz samimi bir Yılmaz Erdoğan filmi..
cnmsda
cnmsda

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kötü yorumlara bakarak sakın filme gitmemzlik yapmayın.Tamam film komik değil(organize işler vb. gibi)ama kendine has bi lezzeti var.Çok doğal çok gerçek.Bana eski kemal sunal filmlerini anımsattı.oyunculuk hakkında ztn konuşmaya gerk yok yılmaz erdoğanın gözleri fakir bakmış resmen.şiddetle tavsiye ederim!
muratoksuz1001
muratoksuz1001

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İçinizi ısıtan birşeyler var film de. sobadan çıkan yemek sahnesi filmi özetliyor aslında.
s-raa-16
s-raa-16

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
sıcacık bir filmdi :) çok beğendim mutlaka gidin ;)
otrivine
otrivine

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
yılmaz erdoğanın filmleri çok kaliteli. bu filmde de hem çok iyi vakit geçiriyorsunuz hem de mutlu ayrılıyorsunuz. umarım film yapmaya devam eder.
adnankadir
adnankadir

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğanın çektiği bütün filmlerin komik olmasını mı bekliyorsunuz siz ?Filmi izlemeyip de yorum yapanlara şaşıyorum doğrusu.Filmi nasıl fragmanla değerlendirebilirsiniz ya ? Orada BKM oyuncuları var diye gülmemizi mi sağlamaları gerekiyor? Bence bu çok yanlış bir düşünce.Ben gitmenizi tavsiye ediyorum.
ibrahimman
ibrahimman

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Başarılı...türkiyede sayılı insanlar önce film,sonra gişe mantığıyla film yapıyorlar...yılmaz erdoğan da bu sayılı kişilerden..ve size bunu hissettiriyor..ben türk filmi olarak memnun ayrıldım...