Türkler Çıldırmış Olmalı
1,4

Creyk-van
Creyk-van

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filme 4 milyon doların üzerinde bir para harcanmış. Filmin yapımcılarına çok üzüldüm gerçekten. Paralarını atıcak çöp bulamamışlar herhalde böle bir film yapalım demişler. İyi tamam para harcamışlarda iyi film sırf parayla olmuyo. Ne oyunculuk var, ne bi kurgusu var, nede dogru düzgün bir senaryosu var. Ve çok kalitesiz oyuncular seçmişler. Özellikle Peker Açıkalın bence gerçekten çok kötü bir oyuncu. Komedi filmlerine bile gitmiyor. Ne canlandırdıgı karakterileri yansıtabiliyor nede bi rol yapabiliyor. Amerikan filmlerinde oynayak 2 yaşındaki 3 yaşındaki çocuklar bile bizim ülkemizde sürekli ödül alan, çok iyi oyuncu fln denilen oyunculardan daha iyi rol yapıyorlar. Türkiyenin sinema teknolojisi ne kadar gelişirse gelişsin bu sinema hiç bir yere gelmez. Bin sene sonrada bi yere gelmez 2bin sene sonrada. Çünkü Türkiye de oyuncu yok. Yani bir elin parmaklarını geçmez. Hint filmlerindeki oyunculuk bile daha iyi. Yani kısacası bi sinema biryere gelmez. Filmlerde izlenmeye değmez.
nskmourinho
nskmourinho

2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Otobüs filmi.Bir seyehat halindeyseniz ve hostes bu filmi takıyorsa iki saatinizi ziyan edin aksi taktirde sakın ama sakın elinizi bile sürmeyin 1/10
gokhansld
gokhansld

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Hani merak etip de korsan dvdsini bile alıp izlemeyeceğim bir film. Bir filme emek veriyorsanız, lütfen o filmde Peker Açıkalın ve saz arkadaşlarına yer vermeyin. Sonra böyle merak etmeyen bir bünye tarafından unutlmaya yüz tutarsınız. Emeğiniz de boşa gider.
Baran S.
Baran S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

21 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Yönetmen çıldırmış olmalı! Rezalet ötesi! Hele ki filmin sonlarındaki vurulma sahnesi ve gereksiz helikopter efekti tam bir fiyasko! Çok duygulandım.
mettt
mettt

7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bu zamana kadar izlediğim filmlerin hiçbiri bu kadar anlamsız ve kötü değildi, beni tek düşündüren nokta sinemaya çok yakışan bir yüz olan burhan öcalın bu tarz filmlerle kendini düşürüyor olması..10/0~1
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Yazık ki Türkiyedeki yapımcılarda sanırım diğer türlerden daha kolay olduğu için komedi filmlerine ciddi bi yöneliş var. Fakat nedense artık bazı kadroların oluşturduğu filmler sürekli kendini tekrar eden espirilerden ve tamamı saçmalıktan oluşan senaryoların gidabına kapılmış durumdalar. dahası önceki filmlerdeki başarısızlıkları göz önüne alarak kurtulmaya çalışmak yerine büyük bir marifet gibi bu yönde ve tarzda film yapmaya devam ediyorlar... Bu film medyada yer almaya başladığı anda tamemen fiyasko olacağı gün gibi ortaydı.. Sadece izleyenlerin paraları ve zamanları değil boşa giden. filme harcanın bütce ve Türk sinemasının kaybettiği itibarda bir o kadar önemli bana göre...
burakcarkci
burakcarkci

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film tam bir komedi apaçi heliler falan,nedir bu ya amerikan filmlerinin kalitesine alıştıktan sonra bunlar fıs geliyor,sonra da derler türk filmlerine destek çıkın böyle film yaparsan kusura bakmayın destek çıkamayız.Fİlmin sonunda ki müzik zaten bitirdi beni komedi filminde efes açtım
ano91
ano91

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
yazıktır günahtır böyle bir film olur mu yaaa..rezalet!
nepensis
nepensis

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
türk filmlerini bekliyordum bu yıl sonu ama çok pişman oldum neşeli hayattan sonraki en berbat film belki de en berbatı..en saçması...
tabuu-05
tabuu-05

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Emek desen emek yok, sanat desen sanat yok, senaryo oyunculuk zaten yok... Yok olan birşeye bakmaya da gerek yok.. Türk sinemasına destek bu tür filmlerin gişelerini yükseltmekle olmaz... (Festivallerde sayısız ödül alan filmler bir kaç ilde vizyona girerken ve biz izleyemezken böyle filmler 200 300 kopya ile vizyonda oluyor.) Herkese iyi seyirler...
Altuğ K.
Altuğ K.

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Gitmedim gitmicem artık bu ekip hafta bir dizi gibi film yapıyor paranıza yazık ..
ferdo33
ferdo33

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
yine hüsran olur,peker açıkalın bende kredisini destere ile tüketti bu filmdede muhtemelen sıfırlar.
berkgns88
berkgns88

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
herşey bir yana hani bir filmi örnek alırsın calısırsın yaparsın ve başarılı olur gerek ses gerek görüntü gerek oyunculuk ve senaryo ... Acıkcası tropic thunderı alıp türk versiyonu şeklinde yapmak ben stillera hakaret hatta adam izlese bu ne der .... böyle filmler türkiyede sadece zaman calmaya ve bilet parasının boşa gitmesine sebep olur verdiğine gelince 0.. Artık yeni şeyler bulsunlar insanları böyle filmler ile kandırarak sadece kendimizi kandırıyoruz .. Yani sokaktaki insana sorsalar o yeni bir fikir bulur.. Bence ben stillerden full senaryoyu alsalardı hiç olmazsa yabancı kalmazdık yazık böyle filmlere
valec1
valec1

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Murat arslan farkli işlerle uğraşmalı bence artık..ne bileyim kebapçılık felanyapsın daha iyi tutar..yönetmenlikle olmuyor arkadaş zorlamanın anlamı yok..
DepecheModer
DepecheModer

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Tüm harcadıkları emek ne yazık ki boşa gitmiş...İzlerken sinir krizi geçirilebilecek bir film olduğu için hastahanelerde gösterime girmeliydi...