iremma-gs
4 Mart 2006 tarihinde eklendi
Çekildiği zamana göre gerçekten ço hoş görsel efektler içeren tema olarak bilimkurgu olsa da içinde duygusal bir sürü öğe barındıran bi film . Seyrettiğimde çok hoşuma gitmişti çok beğenmiştim...
Felaket filmi olarak nitelendirirsek, puanım 7. Çünkü efektler çok geç devreye giriyor.Drama olarak değerlendirirsem 8. Abd propagandasına rağmen, duygusallık iidi. Gerçekçilik olarak ise puanım 8,5. Bu tip bir şey dünyanın başına gerçekten gelseydi ne olurdu diye düşündürdüğü ve duyguyu en azından bende yaşattığı için.İzlenilirse iyi olur. En azından şu sürekli, düşünmeden zarar verdiğimiz dünya (evimiz)hakkında yoğunlaşmamızı sağlıyor. Ders niteliğinde.
film harika görsel efectlerle donatılmış.filmin bazı sahneleri dramatik olsada bazı sahneleri ise korku ve dehşet verici.bu arada amerika yine propagandasını yapıyor.ama film güzeldi bidaha izlemeyi düşünüyorum.vcdde tabii
güzel bir film.Konu başta çok detaylı alınmış ama sona doğru acele sonuçlandırılmış.daha geniş ve akılda kalacak şekilde süre uzatılabilirdi.Dünyada tüm felaketlerin başlangıcı Amerikada olduğu gibi hep Dünyayı kurtaran Amerikalılar oluyor!