kemerlee
23 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Marilyn Monroe'nun hem bir efsane olmasını sağlayan hemde onu mutsuzluğa ve sonunda ölüme götüren(Bazı teorilere göre Kennedyle olan ilişkisi yüzünden öldürüldü)farklı iç dünyasını doğallığını ve büyüleyiciliğini başarıyla anlatan çok başarılı bir biyografi.Benim gibi sinemaseverlerin büyük çoğunluğu efsane aktirist Meryl Streep sonunda 3. oscarına kavuşmasına sevinsede, Michelle Williams kusursuz bir Marilyn portresi çizmiş ve bu efsanevi performans oscarla taçlanması gerekiyordu olamadı niyazikki. Williamsın kusursuz performansının yanında Ormondda, usta aktrist Denchte genç aktör Eddie Redmayne(Black Death oldukça beğenmiştim zaten oyunculuğunu) oldukça başarılılar.Film bittikten sonra kesinlikle Williamsın oyunculuğu için tekrar seğretmek istiyorsunuz ve kuşkusuz marliyn tüm filmlerinide seğretmek içinde büyük bir arzu duyuyorsunuz.. 10/8