Eşkıya
4,7

mertsensari
mertsensari

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben açıkçası eşkiya gibi bir film çekilmesini istiyorum. su zaman kadar yapılmış en iyi türk filmi müzikleriyle ,diologlarıyla film de eksik yok açık yok.umarım önümüzdeki yıllarda eşkiya kadar güzel film çekilir ve umarım önümüzdeki yıllarda şener şen kadar kabiliyetli insanlar keşfedilir.eşkiya türk sineması adına bir başyapıttır mutlaka izleyin
eozgenc
eozgenc

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Yeşilçamdaki filmleri arar olmuştuk.Bu film 90 lardaki ender kalitedeki Türk filmlerinden birisi belkide en iyisi 10/10
seyma-542
seyma-542

29 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
en iyi türk yapımlarndan biri. kesinlikle etkileyici bir film.
magmax-27
magmax-27

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
yavuz turgul bu ülkenin yetişdirdiği en iyi senaristtir bence..
comoestas-muybien
comoestas-muybien

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
vkgz misin ya illa olağanüstü yapımlara bi pislik atacaksınız 10 kere izlesem hepsinde 10 veririm harika kusursuz bi yapım Türklerin imza attığı en büyük mucizelerden
by-kelebek

kesinlikle cok güzeldiiiii
fatihkurt-tr
fatihkurt-tr

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
şener sen harikasın tek kelimeyle filmin sonunda şenersenin öldüğü sahne yi hala unutamadım
efe
efe

3 Eylül 2022 tarihinde eklendi
mükemmel bir film gerçekten helede şener şenin oyunculuğuna laf yok ağlamayan yoktur heralde bu filmde ne bekliyorsunuz açın izleyin
TAHA ŞABAN DİLMAÇ
TAHA ŞABAN DİLMAÇ

14 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Gerçekten harika hir flim. Şener Şen çok büyük bir oyuncu olduğunu bir kez daha ispatladı. Uğur yücel de müthiş bir performans sergilemiş. Kesinlikle izleyin derim. Ben bu yaşıma kadar izlemediğim için pişman oldum. Eleştiririmi okuduğunuz için teşekkürler.
yigityasa
yigityasa

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile 'Efsane.'
gizlibahce-2
gizlibahce-2

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yabancı filmleri listeye almıyor İmdb... bir arkadaş böyle söylemiş. sanırım şaka yapıyor çünkü ciddiyse felaket çuvallamış. nasıl almıyor yabancı filmleri imdb, ilk 250 filmin içinde onlarca yabancı film var. son slumdog millioner flmi kaçıncı sırada bi bak bence. eşkıya da ara sıra girip çıkıyor. sadece az oylandığından temelli kalamıyor. eşkıyanın 40 bin oyu o zaman ilk 50ye girer.
pato53
pato53

19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok..

eşkıya.. drama dalında gelmiş geçmiş en iyi türk filmidir..bir külttür.. uğur yücel ve şener şenin zirve oyunculuğudur.. nokta
gayret57
gayret57

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Oyunculuk,senaryo herşey yerli yerinde ülkemizde yapılmış en iyi film diye görüyorum şu ana kadar.
atlnts-45
atlnts-45

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
türk sinema tarihinde çekilmiş en iyi filmdir.(selvi boylum al yazmalım da var tabi)müziklere denilecek bir şey yok zaten.erkan oğur ne de olsa