throughout
26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir film ve gayet etkileyici.. ama bence biraz abartılıyor.. türk sinemasının en iyi filmi kesinlikle değil... ama kaliteli, sağlam bir film.. 9/10
Sinemamızın harikulade yapımlarından..Şener Şen den bahsetmeye gerek bile yok..Ama dikkatimi çeken şey ise Uğur Yücel oldu..Kaç sene geçmiş adam hala aynı tarz..Saç sakal hala aynı..:)Seviyoruz seni Uğur Yücel..
Türk Sinemasında şuan için sayılabilecek üç yapıt vardır benim kanaatime göre.1-) Selvi Boylum Al Yazmalım 2-) Eşkıya 3-) Issız Adam.Bu eseri ben defalarca izledim.Bu filmde emeği geçen herkese kendim adına teşekkür ediyorum.Ben bu filme 10 üzerinden 9 verdim.
bu filmi ne zamandır ızlemek ıstıodum dun ızledım vee gercekten şener şen bu dedim durusu her seyı benı etkılıo turk sınemasının gelmıs gecmıs en ıyı oyuncusudur bu adam rolune harıka adapta oluyor fılmın muzıklerıde harıkaydı 10/9 cok rahat alır kımse bu fılme kotu demesın ılk once ızlesın
Türk Sinemasına yepyeni bir soluk getiren Eşkiya, herkese yeniden Türk sinemasının varlığını hissettirdi. Yabancı sinema filmlerinin 1985-1995 yılları arasında Türk Sinemasını unutturması, Eşkiya filmiyle durdu. Ve Bana Göre Eşkiya Türk Sinemasına İkinci Baharı Yaşattı...
Yazarından yönetmenine oyuncusundan setçisine Tüm emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek Azdır.. 10/10
Arkadaşlar İmdb olayına açıklık getireyim.Yabancı filmleri listeye almıyor İmdb.Her ülke kendini filmine yüklenip ilk 100e sokmasın diye.Nasıl bizim Eşkıya veya başka hit filmlerimiz varsa her ülkenin kendine göre var.Ancak bazı filmleri alıyorlar.Eşkiya 8.4 almasına rağmen giremiyor yani o listeye.10 da alsa giremez.
turk sinemasinin su ana kadar bir numarasi.fazla soze gerek yok 10/10 ayrıca arkadasların soz konusu site hakkındaki soylemlerine de katılıyorum.ben o sitede de oylamamı yapıyorum.sıkca da takıp edıyorum.turk sınemasını orada da oylayalım