Eşkıya
4,7

throughout
throughout

26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir film ve gayet etkileyici.. ama bence biraz abartılıyor.. türk sinemasının en iyi filmi kesinlikle değil... ama kaliteli, sağlam bir film.. 9/10
Chev
Chev

29 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Sinemamızın harikulade yapımlarından..Şener Şen den bahsetmeye gerek bile yok..Ama dikkatimi çeken şey ise Uğur Yücel oldu..Kaç sene geçmiş adam hala aynı tarz..Saç sakal hala aynı..:)Seviyoruz seni Uğur Yücel..
pyloth
pyloth

31 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Türk sinemasının tekrar ayağa kalkmasını bu filme bağlıyorum ben.. Çok başarılı bir yapım..
seyma-542
seyma-542

29 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
en iyi türk yapımlarndan biri. kesinlikle etkileyici bir film.
ardahan1974
ardahan1974

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok güzel film tavsiye ederim
karakartaltevfik
karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Türk Sinemasında şuan için sayılabilecek üç yapıt vardır benim kanaatime göre.1-) Selvi Boylum Al Yazmalım 2-) Eşkıya 3-) Issız Adam.Bu eseri ben defalarca izledim.Bu filmde emeği geçen herkese kendim adına teşekkür ediyorum.Ben bu filme 10 üzerinden 9 verdim.
erdiizbul
erdiizbul

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu filmi ne zamandır ızlemek ıstıodum dun ızledım vee gercekten şener şen bu dedim durusu her seyı benı etkılıo turk sınemasının gelmıs gecmıs en ıyı oyuncusudur bu adam rolune harıka adapta oluyor fılmın muzıklerıde harıkaydı 10/9 cok rahat alır kımse bu fılme kotu demesın ılk once ızlesın
z-erdogan
z-erdogan

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Türk Sinemasına yepyeni bir soluk getiren Eşkiya, herkese yeniden Türk sinemasının varlığını hissettirdi. Yabancı sinema filmlerinin 1985-1995 yılları arasında Türk Sinemasını unutturması, Eşkiya filmiyle durdu. Ve Bana Göre Eşkiya Türk Sinemasına İkinci Baharı Yaşattı...

Yazarından yönetmenine oyuncusundan setçisine Tüm emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek Azdır.. 10/10
cynomand
cynomand

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar İmdb olayına açıklık getireyim.Yabancı filmleri listeye almıyor İmdb.Her ülke kendini filmine yüklenip ilk 100e sokmasın diye.Nasıl bizim Eşkıya veya başka hit filmlerimiz varsa her ülkenin kendine göre var.Ancak bazı filmleri alıyorlar.Eşkiya 8.4 almasına rağmen giremiyor yani o listeye.10 da alsa giremez.
solorate
solorate

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
turk sinemasinin su ana kadar bir numarasi.fazla soze gerek yok 10/10
ayrıca arkadasların soz konusu site hakkındaki soylemlerine de katılıyorum.ben o sitede de oylamamı yapıyorum.sıkca da takıp edıyorum.turk sınemasını orada da oylayalım
nskmourinho
nskmourinho

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
başyapıt
nehirjix
nehirjix

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
n:Bugun itibariyle Eskiya imdbde ilk 250 arasinda 250. sirada. Umarim hep listede kalir. Bir Turk filmini listede gormek cok guzel :)
filmkopat
filmkopat

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
I LoVe YoU ŞeNeR BaBa...Yorum yapmak ne haddime...
tayf-2
tayf-2

24 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İlk defa bir yerli filme bu kadar fazla puan verdim...
cakal0623
cakal0623

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
suana kadar tek (tarih 2008 mayıs)