Eşkıya
4,7

huseyintoygur
huseyintoygur

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
Türk sinemasına hayat veren film diyebilirim eşkiyadan sonra daha kaliteli filmler yapılmaya baslandı yabancı filmlerin gölgesinde kalan Türk filmlerini tekrar çıkışa geçiren şener şenin mükemmel oyunculuğuyla seyretmeyenin kalmadıgını düşündüğün en güzel Türk filmlerinden biri hatta en iddaalısı...
Plagueis
Plagueis

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Türk sinemasının yüz akı bir film. kabadayıyı eşkiyaya benzetmek için baya uğraşmışlar ama bu filmdeki havayı tutturamamışlar. şener şen ve uğur yücel’in oyunculuğu ve muhteşem final unutulmaz, tabi müziklerde..
burakaltunsoy
burakaltunsoy

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Türk sinemasını seyircisiyle barıştıran film.
şener şen'in oyunculuğu yavuz turgul'un senaryosu ve yönetmenliği.bu filmi bu kadroyu ne kadar ihya etsek azdır.acaba tekrar böyle filmler gelecek mi diye düşünmemek elde değil.

ve finali.aman Allah'ım o nası bi finaldir.tüylerim diken diken oldu.hala izlemeyen varsa-ki yoktur sanırım-hemen izlesin,arşivine katsın.
cilidi
cilidi

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Şener şenin ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu anladığım ve mükemmel bir performans gösterdiği senaryosu ilede muhteşem bir türk filmlerinde en iyisi diyebilirim
cosmogirl-fb
cosmogirl-fb

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kesinlikLE sinema arşivinizde bulunması gereKen bir TürK başyapıtı.. Şener Şenin eşsiz oyunlugu filmi daha da güzeL kıLmıs.. draM filmi sevenLer için mukemmel...
beck31
beck31

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Herseyiyle muhtesem bir basyapit! İzledigim en iyi ve en etkileyici Turk filmlerinden simdilerde boyle filmler cekilse keske...
pislick07kaan
pislick07kaan

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bir numaralı türk filmi...
darklake
darklake

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Türklerin çekmiş olduğu en ii filmlerden biri kesinlikle..Şener Şen e diyeceğim bir şe y yoqq..Dünya çpında bir aktör bence ..
mehtap6
mehtap6

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bu film Türk isnemasının en iyi örneklerinden zamanının bence en iyisi.Mutlaka izlenmeli..
coruhc
coruhc

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İnsanoğunun Uzayda bir Nokta olduğunu anlatan Muhteşem Bir başyapıt.
duygudhd
duygudhd

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
berfo soruyor hangimiz daha çok sevdik?ben sevdiğim kadın için en yakın arkadaşımı sattım.keje yi hangisi hak ediyor? çok güzel bir filmdi ilk izlediğimde 16 yaşındaydım çok beğenmiştim seneler sonra izlediğimde daha iyi anladım filmdeki diyalogları kalsikler arasına girmeyi hak ediyor.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İzlemek için geç kaldığım filmlerden biriydi.İzlemeden önce birçok yerde dile getirildiği için sonunda ne olacağını bilerek izlemiş,herkesin aldığı tadı alamamıştım.Şener Şen'e olan sevgim ?çoğu sinemasever gibi- iki kat daha artmıştı sonu itibariyle.
The--Recep
The--Recep

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
süper bir film 1010.zaten benim gözümde türk sinemasının en iyi oyunncusu şener şen oynuyor.bir de uğur yücel var tabiki.Sinema tarihimizin en güzel filmlerinden kesin izlenmeli.
asivemavi91
asivemavi91

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
yorum yapmak hakaret olur heralde 10/10 tek kelimeyle süper
absolut-shaker
absolut-shaker

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Senaryo kusursuz,Şener Şen’in oyunculuğu ders konusu yapılıp fakültelere gönderilmeli.Hani derler ya 'kültürel miras' işte tam öyle bir film bu.Koruma altına alınmalı.Hayatın içinde gizlenmiş tutku,uğrunda ölme ve öldürme,aşk ve tabii o müthiş 'kaybedecek bir şeyi olmayan insan' bu kadar mı güzel işlenir,oynanır.(Bir filmi 7 kez seyredip 7 kezde aynı şekilde hıçkırarak ağlanırmı ya'Ağlanıyorumuş,ne mutlu ki bunu yapan da bir Türk filmi.)