Eşkıya
4,7

gskaltay
gskaltay

9 Eylül 2005 tarihinde eklendi
türk sinemasının başyapıtı eşkiya şener şen süper bir oyuncu uğur yücelde öle kesinlikle izlenmesi gereken bir film...
maximus-3-1
maximus-3-1

15 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Her zaman Yavuz Turgul ve Şener Şen ikilisine bayılmışımdır.Çünkü bunların kötü film yapma ihtimali yoktur.Tabi Uğur Yücel'in de öyle.Hikayesi ve anlatımıyla Türk sinemasının efsane filmleri arasında yer edindiğine inanıyorum.Filmin gişedeki başarısı da beni şaşırtmadı desem yalan olur her halde.Çünkü günümüze baktığımızda"Yazı Tura","İnşaat"gibi kaliteli Türk filmlerini kimse izlemiyor.
paperboy
paperboy

14 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten sinema tarihinde bir devrimdi bence eşkiya.Çok iyi bir filmdi,hele müzikleri ile tam oturmuştu film.Herşeyi ile çok iyi bir film.
fragilegirl
fragilegirl

5 Mart 2005 tarihinde eklendi
inanılmaz bir film...uzun zamandırda yayınlanmıyor..izlemekten bıkmayacağım bir film
esat-ozcan
esat-ozcan

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bir işin içinde şener şen varsa vasatın üstünde olmayı garantilemiştir.ya da böyle mükemmel olmayı.
cengizcuci
cengizcuci

12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
eğer film müziklerini begendiyseniz size söyleyecegim tek şey ERKAN OĞUR dur cd sini alın hatta 6 albüm çıkardı 6 sınıda alın ve mistik ve ezgili anadolu dinleyin
zaten albümlerinden birinin adı EŞKIYA MUHTEŞEM BİR ALBÜMDÜR TABİİKİ HEPSİ
iyomi
iyomi

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Bu filmi ilkokul 1'e giderken izlemiştim.O zaman ne kadar anladım bilmiorum ama filmin sonunda bütün sinema ayakta alkışlamıştı.Ben çok beğenmiştim.
garrettie
garrettie

1 Aralık 2004 tarihinde eklendi
valla turk filmi diye biraz on yargili gitmistim sinemaya ama sener sen in oynamasi kafami kurcalamisti biraz gercekten sahane bi filmmis !
progaia
progaia

21 Ekim 2004 tarihinde eklendi
türk sinemasının en iyilerinden..mutlaka seyredilmeli..
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

14 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
MÜTHİŞ!
vince15
vince15

27 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
yorum yapmaya gerek yok aslında ama kaliteli oyuncalarla türk sinema tarihine damgasını vuran bir film olduğuna inanıyorum.HARİKA bir film.Özellikle büyük ustat Şener Şen’in perfonmansı süper.
serhatonce26
serhatonce26

12 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
EN İYİ TURK FİLMİ
erzincansporlu
erzincansporlu

9 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek kalmayacak kadar kaliteli bir TÜRK filmi.. Bundan iyisi şamda kayısı... Şener Şen gerçek bir usta...
f-corleone
f-corleone

27 Haziran 2004 tarihinde eklendi
yorum yapilmaya gerek kalmicak kadar basarili, harika bir Türk filmi.. basta oyunculari olmak üzere insanlarin üzerinde öyle bir etki bürakmis ki, yabanci bi hocamizin Eskiyaya laf atmaya baslayinca dersin ortasinda nasil da gürlediimizi hatirliyorum:) ahh bu ingilizler yok mu!! madem Türkiye'de yasiosun, önünde 17 tane Türk var ne hakla en kaliteli filme laf atarsin!! son zamanlarda Türk filmi olarak daha kalitelisi dien var mi acaba? cidden merak ediorum eger varsa izlemek isterim..
ozanhamdi
ozanhamdi

10 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Türk Sineması'nı ayağa kaldıran film bence Eşkiya. Ondan sonra her şey daha farklı oldu. Ama Şener Şen'in ve Türk Sineması'nın en iyi filmi değil tabiki. Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni, Muhsin Bey ve Züğürt Ağa'yı unutmamak lazım.

Bu filmde de uyumlu bir ikili oluyor Şen ve Yücel. Yücel'in ölümünden sonra filmin finaline kadarki bölüm gerçekten unutulmazdı ve Erkan Oğur'un nemli melodileri...