Eşkıya
4,7

anelka39
anelka39

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
Türk Filmlerine olan inancınız kaybolmaya başladıysa,bu aralar gerçekten film gibi bir film izlemek istiyorsanız ve henüz izlemediyseniz bu yorumu okur okumaz koşun ve izleyin.Çok büyük adamsın Şener Şen çok..
yildirimali44
yildirimali44

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kesinlikle en iyi türk flimi
okan1903
okan1903

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Herkes için en iyi türk filmlerinde ilk 5te..
Bence tüm zamanların en iyi türk filmi.
DarkAngel2
DarkAngel2

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
yavuz turgul-şener şen birlikteliğinin en iyi örneği.
by-kelebek
by-kelebek

9 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Kusursuz Bir Baş Yapıt..Özellikle Konusu
hurisevgi
hurisevgi

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
kainatta olup olabilecek en iyi film, en en en iyi tek geçerim
robinhood
robinhood

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
kesınlıkle muhtesem bir fılm... o eskıyayla baran nın karsılaşma sahnesınde baranın eskıyaya karsı yaptıgı savunmadan cok etkılendım ...kesınlıkle turk sınaemasının en ıyısı dıyemem ama bır kose tası oldugu kesın ... ızlemeyen kalmasın bence .. hıç dusunmeden ....9/10.. sener sen her zaman kı gıbı ... dehset oyunculuk ...
magmax-27
magmax-27

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
yavuz turgul bu ülkenin yetişdirdiği en iyi senaristtir bence..
gokhansld
gokhansld

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
mynetin beyazperdesinde ki tüm üyeleri işte bu yüzden çok seviyorum. Hakeden yapıma hakettiği puanı mutlaka verir.
atlnts-45
atlnts-45

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
türk sinema tarihinde çekilmiş en iyi filmdir.(selvi boylum al yazmalım da var tabi)müziklere denilecek bir şey yok zaten.erkan oğur ne de olsa
onurturp
onurturp

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu film bir çığırdır,ben;şener şen gibi bir oyuncu da göremedim aynı zamanda;bana her seferinden ancak budur dedirtiyor...
ozzy-badd
ozzy-badd

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu arada şener şen için gelmiş geçmiş ve gelecek en iyi türk oyuncusu demek istemiştim...yanlış anlaşılmasın tüm sinemayı göz önünde bulunduruncada çok çok öenmli bir oyuncu ama en iyi türk oyuncu olduğu tartışmasız bir gerçek...
gayret57
gayret57

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Oyunculuk,senaryo herşey yerli yerinde ülkemizde yapılmış en iyi film diye görüyorum şu ana kadar.
pato53
pato53

19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok..

eşkıya.. drama dalında gelmiş geçmiş en iyi türk filmidir..bir külttür.. uğur yücel ve şener şenin zirve oyunculuğudur.. nokta
Ceren S.
Ceren S.

15 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Türk sinemasi denince akla gelicek ilk filmlerden, bir Türk basyapiti ve sinemamizin kilometre taslarindan biri.Sener Sen oyunculuk konusundaki tartismasiz yetenegini konusturmus zaten, fazla yoruma gerek olmayan bir basyapit