Film dedigin işte bole olur. daha iyisi yapılamıycak kadar muhtesem..umarım bu film iyi bi örnek deskıl eder yenı yonetmenlere we turk sınamasını düzluge cıkartır..türk sınmasında bole guclu fılmler gormek ıstıyorum..
1996 yılında böyle kaliteli, kişiler üzerinde etkisi yüksek bir film çekildi ve inanın 2008 de olmamıza rağmen eşkiya kadar jenerik ve senaryo açısından daha iyi bir türk filmi göremedim...
Filmin çekildiği zamanlardaki türk filmciliğinin durumuna bakarsak o zamanların şartlarına göre standartların çok üstünde bi filmdi. Şener Şen'in oyunculuğuda zaten tartışmasız ordaydı. Benim görüşümce kesinlikle türk sinema tarihinde yapılmış en iyi filmdir Eşkıya.
finalindeki sahnede akıttığımız gözyaşı herhalde bu filmi özetlemeye yeter. bu filmi izleyip sonunda gözyaşı döken biri olarak kendimi şanslı sinema seyircilerinden biri olarak görüyorum.
1996 yılında yapılmış olan bu film tam bir şener şen kılasıgı onun mütiş oyunculuğuna ugur yucelde ayak uydurunca ortaya mütiş bir film cıkıyo tabıkı hala ızlameyenleriniz varsa acele edin
türk sinemasının gelmiş geçmiş en ii filmi.. tam bir turk başyapıtı... hayrınlıkla izlediğin nadir filmlerden bir tanesi.. tek kelimeyle olağanüstü... bu filmi izlememek gerçekten çok büyük bir eksiklik... herkesin defalarca izlemesi gereken bir film.