Eşkıya
4,7

emre3589
emre3589

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar türk sinemasının eşsiz eserinin imdb top250.sine taşıyalım. lütfen puanlarımızı esirgemiyelim. işte linkhttp://www.imdb.com/title/tt0116231/
Alican D
Alican D

22 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Abi sener sen zate türk sinemasının yaşayan efsanesi
Zaten ben 99 doğumluyum filmi bit hafta önce izledim sonra bütün oyunculara hayran kaldım
raikkonen2005
raikkonen2005

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, muhteşem bir film.
yildizcihan
yildizcihan

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
Şener Şen ve Uğur Yücelin mükemmel oyuculuklarıyla harmanlanmış ve önemli mesajlar veren çok güzel bir film..
besokbasak
besokbasak

1 Aralık 2005 tarihinde eklendi
eşkiya bugüne dek izlediğim en başarılı türk filmidir yavuz turgulu tebirk ediyorum ve büyük üstat şener şen...
Ayse S.
Ayse S.

12 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Mukemmel bir film! En iyi turk filmi diyebilirim. Sener sen in performansi gozlerinize yaslar getiricek!
ulumar
ulumar

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bi film olmuş ihanetin suçun acının aşkın hepsi bir arada işlenmiş keyifle izledim..
ghash86
ghash86

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tam bir baş yapıt
teknohakan
teknohakan

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
Türk ve yabancı filmler arasında izlediğim en iyi film.
mardini61
mardini61

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim beni etkileyen ender filmlerden biri Eşkıya.Özellikle Baran ve Cumalinin yaptığı son konuşma ve sonrasında Baranın çatılarda dolaştığı sahnelerde tüylerim diken diken olmuştu.Vallaha ne diyim ellerine sağlık Yavuz Turgul.Çok Yaşa Şener Şen...
yalnızizleyici
yalnızizleyici

8 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi filmidir. Uğur Yücel ve Şener Şen oyunculuklarını en üst seviyede göstermişler. Özellikle Cumali'nin ölüm sahnesinde Baran'ın replikleri efsane olmuştur.
karizmapunk
karizmapunk

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bir film
bir başyapıt
onurturp
onurturp

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu film bir çığırdır,ben;şener şen gibi bir oyuncu da göremedim aynı zamanda;bana her seferinden ancak budur dedirtiyor...
reygok
reygok

7 Haziran 2026 tarihinde eklendi
Türk sinemasının yakın tarihteki en başarılı filmi. Bir Şener Şen ve Yavuz Turgul baş yapıtı. Stoacı felsefi replikleri ve sahneleri ile birlikte yer yer nefes kesen ve koca insanı aplatacak kadar duygusallaşan bir film. Özellikle sonu birçok yönden nefes kesici
zuhal dönmez
zuhal dönmez

20 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Türk film tarihinde devrimdir bu film.
Konusu diyaloglar mekanlar oyunculuklar senaryosu kurgusu çekim detayları herşeyiyle şaheser.