işte türk filmi oldumu böylesine güzel olmalı.insana hertürlü duyguyu veren bir film.e şener şen gibi bir sanatçıda bir daha kolay kolay olamaz bu ülkede
bence tartışmasız türk sinemasının en iyi filmi. türk sinemasını yeniden ayağa kaldıran bir başyapıt. şener şen gibi bir ustanın olduğu film nasıl kötü olabilir ki zaten
Dün akşam TRT-1 de bilmem kaçıncı defa tekrar izledim.Oluk oluk sanat akıyordu filmden.Sanki film değildide hayatın kendisini izliyor gibi oldum.Şener Şen ve Uğur Yücel hakikaten büyük oyuncular.Yavuz Turgul da büyük yönetmen.
son 9-10 senedir çekilmiş en iyi Türk filmi dersek herhalde diğer Türk filmlerine saygısızlık yapmış olmayız...şener şen zaten yılların ustası....burada züğürt ağanında sayfasının olmasını çok isterdim...ayrıca burada uğur yücelden bahsetmek lazım bence....usta bi oyunculuk göstermiş...ama bence film hakettği başarıyı yakaladı ve de en azından emekler boşa gitmedi
eşkiya benim hayatımda izlediğim en iyi türk filmleri arasında başı çekiyor a'dan z'ye mükemmel bir yapıt favori filmlerimin başnda gelir! izlemeyende kalmamıştır heralde bu filmi