Eşkıya
4,7

burakhour
burakhour

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçektende muhteşem bir film.. Şener Şen in oyunculuğu mükemmel.. Şu ana kadar izlediğim en iyi türk film.. Harikulade ,, 10/10
tahaakyurekli
tahaakyurekli

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
eşkıyaaa hayatımın filmi diyebilirim. çokk buyuk bi yapıt.abarısız 150 defa izledim ve hala izlemekten bıkmıyorum bi turlü. turk sinemasının en özgun filmi. gerçekten süperrrrrr
memo1234567
memo1234567

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmden 11 yıl sonra kabadayı filmi çekildi.Benzer filmler ancak şunu belirtmeliyim ki Türk sinemasında Eşkıyanın yeri bir başka oldu.Böylesi bir daha gelmez...
gambit1907
gambit1907

11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi Türk filmi.Keşke yurtdışında da hakettiği övgüyü alabilseydi.
lord-of-warr
lord-of-warr

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu filme 9.4 lük puan az bile .kesinlikle 10 numara .
herseyzor
herseyzor

12 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Cumali:Çok korkuyorum eşkiya beni bırakma. Çok korkuyorum, çok... Eşkiya:Korkma! sadece toprağa gideceksin sonra toprak olacaksın sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin oradan özüne ulaşacaksın, çiçeğin özüne bir arı konacak belki, belki o arı ben olacağım..10/10
yildirimali44
yildirimali44

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kesinlikle en iyi türk flimi
burakzekai-29
burakzekai-29

6 Aralık 2004 tarihinde eklendi
dünya sinemasında yurttaş keane varsa türk sinemasındada bir eşkiya var ve diger tüm filmlerden çok daha güzelllllllllllllllllll
cbndnz
cbndnz

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Türk sinemasının başyapıtlarından.Mutlaka arşivinizde bulunmalı.
mach-k
mach-k

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tüm zamanların en iyi türk yapımlarından biri...
erkamcimen
erkamcimen

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
DESTAN NASIL YAZILIR BU FILMLE ÖĞRENDİM.senaryosuyla, oyuncularıyla, müziğiyle...tam bir baş yapıt.
johhnydepp23
johhnydepp23

15 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence böyle bi türk daha ne yapılır ne de akıllarda kurgulanır şener abi tarık akan ve yılmaz güneyle birlikte türkiyenin en iyi oyuncusu bu film benim izlediğim en iyi türk filmlerinden değil izlediğim en iyi üç beş filmden birisi kimse erkan oğurun müziklerini yabana atmasın insan biraz duygusal ise filmin sonunda hüngür hüngür ağlar ne diyelim bu film bi harika BARAN ve KEJE hiç unutulmayacaklar film harika
cem-koparan
cem-koparan

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
müzikleri ile bi bütün olan bi film
maunkaplama
maunkaplama

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmin çekildiği zamanlardaki türk filmciliğinin durumuna bakarsak o zamanların şartlarına göre standartların çok üstünde bi filmdi. Şener Şen'in oyunculuğuda zaten tartışmasız ordaydı. Benim görüşümce kesinlikle türk sinema tarihinde yapılmış en iyi filmdir Eşkıya.
kallanba
kallanba

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu film izlenmesi gereken en iyi filmlerden birisi şener şen çok iyi performas göstermiş