Eşkıya
4,7

nabutada
nabutada

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Eşkıya hayatımda seyrettiğim en iyi filmlerden biri ve hatta öyle de kalacak.Muhteşem bir yapım.Şener Şen'in yüreğine sağlık.Tek kelime ile harika.
Bundan daha iyi bir Türk filmi izleyeceğimi sanmıyorum
mustynet3
mustynet3

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film dediğin böyle olur ben böyle bir türk filmi hayatımda görmedim mükemmel ötesi...
The--Recep
The--Recep

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
süper bir film 1010.zaten benim gözümde türk sinemasının en iyi oyunncusu şener şen oynuyor.bir de uğur yücel var tabiki.Sinema tarihimizin en güzel filmlerinden kesin izlenmeli.
cbndnz
cbndnz

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Türk sinemasının başyapıtlarından.Mutlaka arşivinizde bulunmalı.
yigityasa
yigityasa

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile 'Efsane.'
cilidi
cilidi

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Şener şenin ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu anladığım ve mükemmel bir performans gösterdiği senaryosu ilede muhteşem bir türk filmlerinde en iyisi diyebilirim
john-ferguson
john-ferguson

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bir film en fazla ne kadar abartılabilir....işte bu kadar abartılır....güzel film ama inanın 9.4 etmez...

muhsin bey
züğürt ağa
babam ve oğlum

bu 3 film 9 üzeri puanı hakediyor...ama eşkiya inanın etmiyor...ayrıca bir çok eleştirmen ve otorite "top 10" hazırladığı zaman eşkiyayı ya hiç almıyor...ya 9 ya da 10...siz biraz abartmışsınız galiba bu filmi
modent
modent

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
türk sinemasının efsane filmi..
tayfuneryilmaz
tayfuneryilmaz

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
1996 yılında böyle kaliteli, kişiler üzerinde etkisi yüksek bir film çekildi ve inanın 2008 de olmamıza rağmen eşkiya kadar jenerik ve senaryo açısından daha iyi bir türk filmi göremedim...
bull84
bull84

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film dedigin işte bole olur. daha iyisi yapılamıycak kadar muhtesem..umarım bu film iyi bi örnek deskıl eder yenı yonetmenlere we turk sınamasını düzluge cıkartır..türk sınmasında bole guclu fılmler gormek ıstıyorum..
burakaltunsoy
burakaltunsoy

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Türk sinemasını seyircisiyle barıştıran film.
şener şen'in oyunculuğu yavuz turgul'un senaryosu ve yönetmenliği.bu filmi bu kadroyu ne kadar ihya etsek azdır.acaba tekrar böyle filmler gelecek mi diye düşünmemek elde değil.

ve finali.aman Allah'ım o nası bi finaldir.tüylerim diken diken oldu.hala izlemeyen varsa-ki yoktur sanırım-hemen izlesin,arşivine katsın.
fatihkurt-tr
fatihkurt-tr

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
şener sen harikasın tek kelimeyle filmin sonunda şenersenin öldüğü sahne yi hala unutamadım
rabbit-fcuk
rabbit-fcuk

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sadece türk sineması için değil tüm dünya sineması içinde bi başyapıt. 4/4 lük
teknohakan
teknohakan

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
Türk ve yabancı filmler arasında izlediğim en iyi film.
dejo-88
dejo-88

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
mütişş,harika,harikulade,başyapıt,ne kadar övücü sözcükler varsa eşkiyaya ithaf ediyorum.şener şen ve uğur yücelin mütiş ötesi oyunculukları mı desem mütiş seneryo mu desem,yoksa derslik yönetmenlik mi.10/10