nabutada
31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Eşkıya hayatımda seyrettiğim en iyi filmlerden biri ve hatta öyle de kalacak.Muhteşem bir yapım.Şener Şen'in yüreğine sağlık.Tek kelime ile harika. Bundan daha iyi bir Türk filmi izleyeceğimi sanmıyorum
süper bir film 1010.zaten benim gözümde türk sinemasının en iyi oyunncusu şener şen oynuyor.bir de uğur yücel var tabiki.Sinema tarihimizin en güzel filmlerinden kesin izlenmeli.
Şener şenin ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu anladığım ve mükemmel bir performans gösterdiği senaryosu ilede muhteşem bir türk filmlerinde en iyisi diyebilirim
Bir film en fazla ne kadar abartılabilir....işte bu kadar abartılır....güzel film ama inanın 9.4 etmez...
muhsin bey züğürt ağa babam ve oğlum
bu 3 film 9 üzeri puanı hakediyor...ama eşkiya inanın etmiyor...ayrıca bir çok eleştirmen ve otorite "top 10" hazırladığı zaman eşkiyayı ya hiç almıyor...ya 9 ya da 10...siz biraz abartmışsınız galiba bu filmi
1996 yılında böyle kaliteli, kişiler üzerinde etkisi yüksek bir film çekildi ve inanın 2008 de olmamıza rağmen eşkiya kadar jenerik ve senaryo açısından daha iyi bir türk filmi göremedim...
Film dedigin işte bole olur. daha iyisi yapılamıycak kadar muhtesem..umarım bu film iyi bi örnek deskıl eder yenı yonetmenlere we turk sınamasını düzluge cıkartır..türk sınmasında bole guclu fılmler gormek ıstıyorum..
Türk sinemasını seyircisiyle barıştıran film. şener şen'in oyunculuğu yavuz turgul'un senaryosu ve yönetmenliği.bu filmi bu kadroyu ne kadar ihya etsek azdır.acaba tekrar böyle filmler gelecek mi diye düşünmemek elde değil.
ve finali.aman Allah'ım o nası bi finaldir.tüylerim diken diken oldu.hala izlemeyen varsa-ki yoktur sanırım-hemen izlesin,arşivine katsın.