Eşkıya
4,7

turuncu12
turuncu12

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yavuz turgul-şener şen ikilisinin gönlünden kopmuş uğur yüceli de yanına katmış bi doğu batı destanı,doğu ağıdı.
gozdecimbom
gozdecimbom

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle cok güzeldiiiii
cosmogirl-fb
cosmogirl-fb

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kesinlikLE sinema arşivinizde bulunması gereKen bir TürK başyapıtı.. Şener Şenin eşsiz oyunlugu filmi daha da güzeL kıLmıs.. draM filmi sevenLer için mukemmel...
kenloach
kenloach

9 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar seyrettiğim en iyi türk filmi!Senaryo farklı,oyunculuklar mükemmel.9/10
sssselengedik
sssselengedik

29 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi küçücük bir çocukken tam 3 kere sinemada izlemiştim!!!(son ikisine gitmek için bayağı bi gözyaşı dökmüştüm:)bu filmin öyküsünü o küçücük yüreğim burkularak izlemiştim!!!bana o yaşta sewgi,dostluk,acı we ölümü anlatmıştı!!!!wee bana o yaşta iki müthiş adamı tanıtıp sewmemi sağlamıştı!!!!wee bu adamlar tabiki benim çocukluk kahramanlarım olmuştu!!!!şimdi ise her yıl en az 1 kere izleme ihtiyacı duyuyorum!!!!artık Baran we Cumali'yle birlikte söylüyorum replikleri!!!onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyiki benim çocuk kalbimde büyük bir yer edindiniz!!!!!!!!!!
destire85
destire85

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
GeLmiş geçmiş En iyi 1. Sırada oLan Türk Filmidir, Başyatıp Efsane...
nehirjix
nehirjix

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
n:Bugun itibariyle Eskiya imdbde ilk 250 arasinda 250. sirada. Umarim hep listede kalir. Bir Turk filmini listede gormek cok guzel :)
robinhood
robinhood

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
kesınlıkle muhtesem bir fılm... o eskıyayla baran nın karsılaşma sahnesınde baranın eskıyaya karsı yaptıgı savunmadan cok etkılendım ...kesınlıkle turk sınaemasının en ıyısı dıyemem ama bır kose tası oldugu kesın ... ızlemeyen kalmasın bence .. hıç dusunmeden ....9/10.. sener sen her zaman kı gıbı ... dehset oyunculuk ...
finallyfree89
finallyfree89

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmin üzerine ne konuşulabilir ki şener şen ve kamuran usluer var filmde bir kere ikisininde oyunculukları şahaneydi hayatımda gördüğüm en naturel başyapıtlardan biri
zxyxnxp
zxyxnxp

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Dün akşam TRT-1 de bilmem kaçıncı defa tekrar izledim.Oluk oluk sanat akıyordu filmden.Sanki film değildide hayatın kendisini izliyor gibi oldum.Şener Şen ve Uğur Yücel hakikaten büyük oyuncular.Yavuz Turgul da büyük yönetmen.
erdiizbul
erdiizbul

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu filmi ne zamandır ızlemek ıstıodum dun ızledım vee gercekten şener şen bu dedim durusu her seyı benı etkılıo turk sınemasının gelmıs gecmıs en ıyı oyuncusudur bu adam rolune harıka adapta oluyor fılmın muzıklerıde harıkaydı 10/9 cok rahat alır kımse bu fılme kotu demesın ılk once ızlesın
DarkAngel2
DarkAngel2

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
yavuz turgul-şener şen birlikteliğinin en iyi örneği.
keyykeyy
keyykeyy

23 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Türk Sinema tarihinin en iyi filmi Muhsin Bey^dir.
asirap
asirap

22 Aralık 2004 tarihinde eklendi
işte türk filmi oldumu böylesine güzel olmalı.insana hertürlü duyguyu veren bir film.e şener şen gibi bir sanatçıda bir daha kolay kolay olamaz bu ülkede
mertsensari
mertsensari

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben açıkçası eşkiya gibi bir film çekilmesini istiyorum. su zaman kadar yapılmış en iyi türk filmi müzikleriyle ,diologlarıyla film de eksik yok açık yok.umarım önümüzdeki yıllarda eşkiya kadar güzel film çekilir ve umarım önümüzdeki yıllarda şener şen kadar kabiliyetli insanlar keşfedilir.eşkiya türk sineması adına bir başyapıttır mutlaka izleyin