plusbat
18 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Eşkiya son yıllarda izlediğim en iyi türk filmiydi. Zaten filmi ilk baştan izleyince türk filmi olduğuna inanamıyorsunuz. Filmin bu kadar güzel olmasının sebebi tabiiki Şener Şen ve Uğur Yücel ama Özellikle Yavuz Turgun gerek yazdığı senaryo gerek yönetmenliği mükemmel. Bu film Türklerin şimdiye kadar çektiği En İyi Film. Kesinlikle izlenmesi gerekir
bence böyle bi türk daha ne yapılır ne de akıllarda kurgulanır şener abi tarık akan ve yılmaz güneyle birlikte türkiyenin en iyi oyuncusu bu film benim izlediğim en iyi türk filmlerinden değil izlediğim en iyi üç beş filmden birisi kimse erkan oğurun müziklerini yabana atmasın insan biraz duygusal ise filmin sonunda hüngür hüngür ağlar ne diyelim bu film bi harika BARAN ve KEJE hiç unutulmayacaklar film harika
Öncelikle Şener Şen bu ülke için çok büyük bir oyuncudur.Bunu belirtmek isterim.Daha sonra ise Türk sineması için çok önemli bir film ve belki de Türk sinemasında bir dönüm noktasıdır.Tebrikler EŞKİYA....
Senaryo kusursuz,Şener Şen’in oyunculuğu ders konusu yapılıp fakültelere gönderilmeli.Hani derler ya 'kültürel miras' işte tam öyle bir film bu.Koruma altına alınmalı.Hayatın içinde gizlenmiş tutku,uğrunda ölme ve öldürme,aşk ve tabii o müthiş 'kaybedecek bir şeyi olmayan insan' bu kadar mı güzel işlenir,oynanır.(Bir filmi 7 kez seyredip 7 kezde aynı şekilde hıçkırarak ağlanırmı ya'Ağlanıyorumuş,ne mutlu ki bunu yapan da bir Türk filmi.)
turk sinemasinin su ana kadar bir numarasi.fazla soze gerek yok 10/10 ayrıca arkadasların soz konusu site hakkındaki soylemlerine de katılıyorum.ben o sitede de oylamamı yapıyorum.sıkca da takıp edıyorum.turk sınemasını orada da oylayalım
bu ne sevgidir kardeşim,var mı böyle bir sevgi.sevgi unsuru çok acı ve güzel işlenmiş.türk yapıtlarının enleri arasına girdi.sener şen ve uğur yücel'in oyunculuğu süper,iyi seyirler:)10/9
Iste sinema iste yönetmen iste senaryo iste oyunculuk. Ben filmleri izlerken Türk yabanci diye ayrim yapmamaya çalisirim ama ana dilimde bu derece güzel bir filmi izlemek bana mutluluk veriyor.
bence tartışmasız türk sinemasının en iyi filmi. türk sinemasını yeniden ayağa kaldıran bir başyapıt. şener şen gibi bir ustanın olduğu film nasıl kötü olabilir ki zaten
Şener şenin ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu anladığım ve mükemmel bir performans gösterdiği senaryosu ilede muhteşem bir türk filmlerinde en iyisi diyebilirim
Filmin çekildiği zamanlardaki türk filmciliğinin durumuna bakarsak o zamanların şartlarına göre standartların çok üstünde bi filmdi. Şener Şen'in oyunculuğuda zaten tartışmasız ordaydı. Benim görüşümce kesinlikle türk sinema tarihinde yapılmış en iyi filmdir Eşkıya.