mertsensari
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben açıkçası eşkiya gibi bir film çekilmesini istiyorum. su zaman kadar yapılmış en iyi türk filmi müzikleriyle ,diologlarıyla film de eksik yok açık yok.umarım önümüzdeki yıllarda eşkiya kadar güzel film çekilir ve umarım önümüzdeki yıllarda şener şen kadar kabiliyetli insanlar keşfedilir.eşkiya türk sineması adına bir başyapıttır mutlaka izleyin
Yabancı filmleri listeye almıyor İmdb... bir arkadaş böyle söylemiş. sanırım şaka yapıyor çünkü ciddiyse felaket çuvallamış. nasıl almıyor yabancı filmleri imdb, ilk 250 filmin içinde onlarca yabancı film var. son slumdog millioner flmi kaçıncı sırada bi bak bence. eşkıya da ara sıra girip çıkıyor. sadece az oylandığından temelli kalamıyor. eşkıyanın 40 bin oyu o zaman ilk 50ye girer.
eşkiya benim hayatımda izlediğim en iyi türk filmleri arasında başı çekiyor a'dan z'ye mükemmel bir yapıt favori filmlerimin başnda gelir! izlemeyende kalmamıştır heralde bu filmi
Şener Şen'nin her filminde farklı kimliklerle onu değerlendiriyoruz... Badi Ekrem, Şakir,Maho Ağa, Ali Rıza, Avcı Ferman... Seni eleştirebilmek ne mümkün. Eşkıya Türk sinema tarihinin en iyi dram dalında 5 filmi arasındadır.
1)Selvi Boylum Al Yazmalım 2)Eşkıya 3)Öğretmen 4)Babam ve Oğlum 5)Ayla
süper bir film 1010.zaten benim gözümde türk sinemasının en iyi oyunncusu şener şen oynuyor.bir de uğur yücel var tabiki.Sinema tarihimizin en güzel filmlerinden kesin izlenmeli.
yaaa canım sıkıldı tekrar ızledım heralde 10. ızleyısım bı okadar daha ızlerım. bu gune kadar yapılmıs enıyı turk fılmı ve hatta tarıhın en ıyı fılmlerınden
bence tartışmasız türk sinemasının en mükemmel filmi eşkıya için fazla söze gerek yok herkesin izlemek zorunda olduğu bir film şener şen gibi bir değere sahip olduğumuz için bence milletçe çok şanslıyız eğer bu adam holwoodda olsaydı eminim dünyanın en iyilerinden olarak gösterilirdi..
kesınlıkle muhtesem bir fılm... o eskıyayla baran nın karsılaşma sahnesınde baranın eskıyaya karsı yaptıgı savunmadan cok etkılendım ...kesınlıkle turk sınaemasının en ıyısı dıyemem ama bır kose tası oldugu kesın ... ızlemeyen kalmasın bence .. hıç dusunmeden ....9/10.. sener sen her zaman kı gıbı ... dehset oyunculuk ...