Bornova Bornova
3,3

sweetblood
sweetblood

13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu filme ödül verenler türk sineması dışında film izlemişler mi acaba
stalker-2
stalker-2

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
gerçek.. evet tamamen gerçek bir sinema. evet hiç abartısız böyle yaşanıyor kenar mahallelerde varoşlarda ilişkiler, diyaloğlar. filmde gösterilen bütün sahneler birbiriyle sıkı sıkıya bağlı, bağlantısız sahnelerle bagımsız sinema yapılabildiğini düşünenlere göre inan temelkuran anlatmak istediğini çok net vermiş ve sanırım oyunculuk yönetmenliği üzerinde uzmanlaşmak gibi egosal bi duruşu var. hakkını teslim etmek gerekirsede bunu başarmış şu anda türk sinemasında gördüğüm en iyi oyuncu yönetmenliği.filmin renkleri hikaye ile son derece uyumlu, görüntüler özenle seçilip nerde neyi gösterip göstermeyeceğini mükemmel belirlemiş, iyi görüntüler araya serpilmiş sanırım aralarda haneke den esinlenmeler bulunsada inan temelkuran kilişelerin adamı kesinlikle değil oldukça fazla özgün. öner erkan ın oyunculugunu uzun zamandır biliyordum ancak bu filmde yönetmenin yetenekleriyle birleşip muhteşem bir oyunculuk göstermiş. diğer oyuncularda hakeza.özetle bornova bornova nın ve inan temelkuran ın türk sinemasında yeri hep olacak bundan sonra.
duygu-saricalik
duygu-saricalik

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
aldığı ödülü hakkeden özgün bir yapım. bence sadece tebrik etmek gerek
aysuncatalagac
aysuncatalagac

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi haftasonu izleme fırsatı buldum.aslında çok spontane oldu izlemem ki tek bir sinema salonunda filme rastladım.ama pişmanlık duymuyorum, konu olarak çok extrem sayılmaz belki fakat oyunculuklar ve konunun işlenişi açısından izlemeye değer buluyorum.ödüllü film önyargısını kırmış bir filmdir bu film benim için.