Yahşi Batı

tezers
tezers

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
son derece sıkıcı bir film olmuş..beklentilerinizin kesinlikle çok çok altında kalacak bir film..
aaa2x
aaa2x

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
seyrederken oldukça sıkıldım. sinemada kimse bir kere dahi gülmedi sadece sakince seyredildi. ayrıca film film yapmak için değilde kolaturkanın sponsoru olacağı bir film yapmak için çekilmiş gibi tamamen vasatın bile altında bir reklam filmi. sinemada izlemeye değmez hatta evde seyrederken bile sıkılabilirsiniz...
karizmatik062915
karizmatik062915

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
yazık ya:(
yine cem yılmaz yine fiyasko...
herşey çok güzel olacak diye bir filmi var onu izleyin bence...
cem yılmazın ilk filmi...
seasidetiger
seasidetiger

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz, komediyi çok zorluyor aslında onun tarzına Hokkabaz filminde olduğu gibi Dram cuk oturuyor. Artık beraberindeki kadroyu değiştirerek devam etmeli. Film çok bayattı.
segoviafox
segoviafox

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin kötü olduğuna inanmak isteyen bazı arkadaşlar bunun film olduğunu standup olmadığını söylemişler. her filmin bir türü vardır.bu filmin türü komedidir ve güldürmek zorundadır.bu film beni ve salondaki çoğu o kadar güldürmedi.insanlar biraz da gülmeye şartlanmış gidiyorlar cmylmz olunca.sonra da her küfüre gülme var. filmdeki komik yerleri toplayıp fragaman yapmak istesen bile bir fragman çıkmaz.zaten çıkmamış.fildeki esprileri anlamak için hiç öyle ingilizceye yada belli bir birikime de gerek yok çünkü filmde espri yok.çak lafının neresi komik şimdi? filmde zaten amerikan ingiliz tarzı espriler beklemiyoruz ama türk tarzı espri de chuck! ve küfür olmamalı. cem yılmazın kendisine izletsen bu filmi gülmez.bence de sahneler dönsün. bu film hiçbir kategoriye girmiyor.günlük hayattan kesitler gibi. yada biribizi gözetliyor western versiyonu gibi. akıcı değil. yapımcılar sinemacılar lütfen bu komedi film furyasına son verin.!!!
hangman23
hangman23

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle bu tarz filmlere gidilmemesinden yanayım. Çünkü bu filmler gişe yaptıkça , gene çekilmeye devam ediyor. Hani filme gitmeden önce adam akıllı konusu güzel bir komedi zannediyordum . Ama gene hayal kırıklığına uğradım çok kötüydü diyebilirm böyle bir seneryo yazmaya utanmadı mı cem yılmaz anlamış değilim.
golgegur
golgegur

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
normalde pek yorum yazmam ama buna yorum yazmam gerektiğini hissettim cem yılmza hiç yakışmamış bende büyük bi hayal kırıklığı yaşattı yarısında çıkmamak için zor dayandım gerisini siz düşünün
10ers
10ers

yazık emeğe,cmylmz sahneye dönsün
voleybol1397
voleybol1397

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ben beğenmedim.arkadaşlarla gittik uykumuz geldi eve gittiğimizde hala uyku modundaydık diyebilirim.çoğu kişinin görüşüde olumsuz yönde gördüğüm kadarıyla
kmet79
kmet79

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
cem yılmaz film degil stand up yapmalı... hayal kırıklığı başka bir şey demiyorum...
teoberk3131
teoberk3131

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz bu tabirden hiç hoşlanmıyor ama içimden de başka bir şey gelmiyo : olmamış
ezgi8758
ezgi8758

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hakarete varan yorumlar yapmak istemiyorum.şu kadarını söyleyebilirim espriler o kadar inceydi ki göremedim.
tarikbozal
tarikbozal

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
seyircilerde bir garipti film gibi,sadece küfür sahnelerine gülünen bir film,bazı arkadaşlarda zekice espirilerin olduğunu yazmış,merak ediyorum bu arkadaşların beyinleri nerde..
nilayse
nilayse

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ahhh ahhhhh Cem Yılmaz belli ki Uğur Polatın karizmasını çızıktırmak için böyle bir rol vermiş,haksızlık ama :))
vasat bir filmdi
venusgym
venusgym

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bence gerçekten vakit kaybı okadar sıkıldıkki filmin ilk yarısında çıkmak zorunda kaldık filmi küfürle daha espirili bir hale sokmaya çalışmışlar ama ne fayda konu yok sıkıcı boş bir film olmuş bence cem yılmaz film yapmamalı stand up a devam etmeli sahnede daha eğlenceli