aaltun78
9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar filme iki gün önce gittim. kesinlikle para veripte sinemada izlenecek bir film deil. Cem Yılmaz bile filmi kurtaramamış. Sadece bir iki küfürle espiri yapmaya çalışmışlar. Kısacası filmi izlerken keyif almadım.
bence bu adam sadece stand up yapmalı çektiği filmler iyi olmamakla beraber sadece vakit kaybı yahşi batı da berbat bir film olmuş 10 üzerinden bir veriyorum oda emeğe saygı.
cem yılmazın sinemada git gide çuvallamasını seyretmeye başladık. yorumlara katılıyorum, komedi olmasaymış inanın daha hoş bir film olabilirmiş. western olması ve buna bağlı atmosfer çok hoştu fakat içinde mizah yoktu. tekrarlayan espiriler ve gereksiz yere sürekli bişeylere atıf hiş hoş değildi. tamam sonuçta bu filmden öyle felsefi bişeyler beklemiyoruz ama dövüş sahnesinde street fightera da atıf olmasın yani. içi o kadar boş bir filmki çıktıktan sonra neye güldük diye düşününce birşey bulamayabilirsiniz. aynı olaylar bir western film havasında olsa, film güldürmeye çalışmasa, klasik westernin durağan sahneleriyle araya serpiştirilen hoş esprileri olsa gerçekten ortaya çok güzel bir film çıkabilirmiş. son sözüm şudur ki bu filmde cem yılmaz yerine şafak sezer oynasa buradaki puanı 3.5 falan olurdu heralde.
yorumları okuyorumda acaba başka bir filmemi gitmişim diyerbiliyorum. komedi filmleri benim favori türlerimden olup özellikle çok gizli, uçak , çıplak silah serisi gibi zirve sayılan incelikli espiriler ile bezenmiş filmlerden sonra bu seviyede olmasada insan daha ince işi daha zeka pırıltısına sahip espiriler bekliyor. görüntü, produksuyon tamam para harcanmış fakat bunlar filmi izletmek için kesinlikle yetersiz film maalesef çok vasat iyi düşünülmüş espiri yok denecek kadar az film gereğinden uzun süresi ile gerçekten sıkıyor. kufur ile bir problemim yok fakat herkesin yapabileceği incelikten yoksun şekilde kullanılması işi yapmacıklığa taşırmış. gora vasatın üzerindeyken arog da çıta bayağı aşağıya düşmüştü yahşi batıda ise çıta yerlerde. cem yılmazı severim ama inan film olmamış olmamış işte......
yapmayın allah aşkına arkadaşlar..Baş rolünde cem yılmaz dışından başka herhangi biri olsa gülecek tek bir kişi bile göremiyorum.Ben aydında ilk gün gittin ve kimse gülmedi..Film sadece reklam amaçlı yapılmış cola turka,blakbery bold...seyrettiğim en kötü cem yılmaz paranıza yazık derim..
cem yılmazı küfür etmeden güldürdüğü için severdim. ama bu filmde sinemadaki insanlar sadece küfür edildiğinde güldüler. Sıkıcı bir filmdi, filmde bir akıcılık yoktu.
Ayrıca ilk sahnede posta arabasıyla giderlerken iki gölün arasından geçtiler. Daha sonraki sahnelerden birinde aynı iki gölün arasında siyu kasabası kurulmuştu. Ama posta arabası geçerken kasaba filan yoktu...
az önce filmden geldim ve gerçekten gittiğime pişmanım.görsel olarak çok iyi olan bir filmde,bu kadar abartılı belden aşağı lugatın gereği var mıydı?senaryoya güvenmedikleri için midir bu kadar sokak ağzı?hiç düşünülmez mi insanlar,eşiyle,çocuğuyla,kız kardeşiyle gittiğinde nasıl utanacak?bunu normal karşılayanların da,küfrü ve düzeysizliği tasvip etmesini kınıyorum.yanınızda utanacağınız biri varsa sakın gitmeyin,benim gibi pişman olursunuz.
cem yılmaz bence sinema filmi yapmayı bırakmalı. harbi yaşlanmış. eskiden gülerdim filmlerine ancak arog da dahil bu filmi ile tam anlamıyla hüsrana uğradım
Filmi hafta sonu izledim..Girişteki animasyonlar hariç berbat bir film..adam akıllı gülecek sahne çok az.. kesinlikle tavsiye etmiyorum zaman kaybından başka bişi değil hatta filmin ortasında çıkmayı bile düşündük...
çok kötü bir film.küfürden filmi izleyemedim.bir de 7 yaş üstü almış gerçekten hayret ettim.hala gidecek olan varsa çocuklarını götürmesinler derim.cem yılmaz artık bu işi bıraksın olmuyor,battıça batıyor.
arkadaslar filme gülmek için gidilecekse çok büyük hata yaparsınız. zevkler ve renkler tartışılamaz ama genel anlamda yorumların geneli bu yönde. keyif alabilirmiyim derseniz hemen hemen biraz derim. çok boş zamanınız varsa gidilebilir filmin arkasından yorumda yapmak isterim derseniz gidin. ( bu arada tüm yorumlarda oldugu gibi küfür hat safhada bilgilerinize ) seyredeceklere iyi seyirler.
sinemada izlediğim en berbat filmlerder biriydi.İnsanların espri anlayışı iyice düşmüş.Film boyu saçma sapan küfürlere yanımda oturanlar katıla katıla gülüyodu.Kesinlikle izlemeyin.Paranıza ve vaktinize yazık.
fragmanınını izleyince adamlar yapmış dedi.. ama bence yahşi batı filmi değil vasatın altında komedi filmi kesinlikle gidip izlemmeyin paranıza yazık recep evediğe özenilmiş ve belden aşağı esprilerle donatılmış cem yılmaza yakıştıramadım goradan sonra arogla devam eden düşüş devam etmiş... ama yinede bir pazar gününü heba edip gitip izlemek isteyenler gitsin bence :)))