Yahşi Batı

dr-huseyin
dr-huseyin

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
cem yılmaza yakışmayan bir film
ayse-melek
ayse-melek

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
eğer bir dram filmine gidiyorsanız ağlamayı,korku filmine gidiyorsanız gerilmeyi,aksiyon filmine gidiyorsanız heycan duymayı bekelrsiniz.ve doğal olarak bi komedi filmindede doyasıya gülmeyi.peki bu filmde doyasıya güldükmü'ben şahsen anca ikinci yarıda az biraz sayılı bir kaç sahnede gülebildim.salondaki diğer izleyicilerde aynı şekilde.bu filmde gülme öğesini çıkartıp atarsak o zaman film anlamsız kalıyor.ne gülüyosunzu ne ağlıyosunuz ne haycanlanıyorsunuz bom boş anlamsız ekrana bakıyosunzu sadece.görsel analamda çokiyi iyide para harcanmış ve o dönemi çok başarılı yansıtmışlar bir türk filmi olduğunu unutuyor insan bu konuda çok başarılı buldum.ama senaryoda aynı başarıyı yakalayamamışlar.konu olarak çok zayıftı.zafer alagöz iyiki vardın:)
ozanturker
ozanturker

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko. Küfürden başka bir şey yoktu. Küfür dinlemek için para vermiş olmam çok kötü oldu.
albayrakmurat69
albayrakmurat69

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ben eskiden beri söylü yorum girmeyin üzülürsünüz bu adam sırf para göz paraiçin bişiyler yapıyor komedi yok.buradan cem yılmazı protosto ediyorum..milleti kandırma..komedi felan yok sırf cekiceyn filminden calıntı sahleler okadar.şangay koyboyu filminden esinlenmiş ama fos bişiyyok gitmeyin sakın
nesim-52
nesim-52

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gülmek için gittim ama tam bir hayal kırıklığı yaşadım tavsiye etmem...
ulku1972
ulku1972

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok kötü bir film cem yılmaz dan daha iyisini beklerdim.ben film izlemeye gidiyorum küfür izlemeye degil hiç yakışmamış cem yılmaz a hiçççç
atlar59
atlar59

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar izledim ve çok güldüm dieyn arkadaşları anlamakta zorlanıyorum açıkcası sinemaya gittiğimde salon full doluydu ve üç arkadaş gittik inanın şöle söliyim recep ivedik fırakmanın salondakilerin güldüğünün yarısı kadar filmede komedi yoktu keşke cem yılmaz hep standap yapsa hatta standaplarını sinemada izlesek bence daha güzel olur bence berbattı ve filmeden sonra konuştuğum arkadaşlarımda aynı düşüncedeydi ayrıca kesinlikle çocuğunuzla falan gitmeyin küfürler çok fazla hatta günlük hayatta kullandığımız küfürlerde değil daha ilerisi...
vedmet
vedmet

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü komedi filmi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Gidipte zamanınıza ve paranıza yazık etmeyin.
alpero86
alpero86

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bence arog ve gora yanında biraz daha sıradan kalmış..ilk yarı oldukça sıradan 2.yarı daha toparlanmış özkan uğur ve şerif karakterleriyle ancak daha çok espri beklerdim biraz sönük olmuş diğer 2 filmine göre belkide kıyaslama yapmamak lazım..ama insan kıyaslamadan edemiyor güzel espriler var yine ama bol değil sayısı azalmış ve çok gülemedim..hayran kitlesinin düşeceğini tahmin ediyorum bu film ile ki bunun çindeki vb devamı olursa gişe hasılatı çok çok düşük olur diye düşünüyorum..
srtncvk
srtncvk

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
buradaki yorumları okuyunca şok oldum. filmi beğendim diyenlerin bu filmi izlemeden öyle yorum yaptıklarını düşünüyorum. filmi hiç beğenmedim. çok kötü....
alfa-41
alfa-41

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaslar filme gittim bence kötüydü.konu iyi ama işleyiş tarzı espirilerde hep küfür ve argo kelimeler vardı.acıkcası bosuna gitmeyi.arogu yenden izleyin daha iyi
tbeklan
tbeklan

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gerçekten çok kötü bir filmdi.sinemada küfürlere gülen insanları şaşkınlıkla izledim,bumu türkiyenin komedi anlayışı
gulcan-kartal
gulcan-kartal

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Açıkçası benim ve çevremdekilerin bekledikleri gibi maalesef çıkmadı. Cem Yılmaz bu sefer güldüremedi. Bundan sonrada onun filmlerine gitmeden önce iyice düşüneceğim. Tavsiyem cdsini alıp evden izleyin derim.Paranıza yazık.
orsau
orsau

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz filmlerinin içinde en kötüsü, çok başarısız. Espirilerinden soğuk duş altında buldum kendimi. Hollywood sektörünü eleştiriyoruz ama şunu kabul etmeliyiz Hollywood olmasa filmlere malzeme bulamıyoruz. Ayrıca filmde bir çok yerde Batının Doğuya bakışı tarzında aşağılık kompleksi güdülmüş. Film bütünüyle anlamsız kalıyor. Sonu havada kaldı. açıkçası nerde o eski yşilçam filmleri...onlardaki replikler eleştirilse de birden fazla izlenebiliyor ve her defasında ağızda ayrı bir tat bırakıyor. Bu filme 3/10 veriyorum. Cem Yılmaz ve ekibi kusura bakmasın, Ozan Güven sözünde dursun bir daha komedi filminde yer almasın, tabi yşi batı komediyse!!!
noyedi
noyedi

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kostüm ve dekor dışında pek bişey beklemeyin filmden. bel altı bikaç espri ve 10 dk ara esprisi dışında fazla bişey yok. tavsiye etmiyorum