cenovar
15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar film için gerçekten çok uğraşılmış ama görsellik haricinde güzel bir yanı yok bu filmin. film boyunca 2 yerde gülebildim ancak, hakkını yemeyeyim kasabanın şerifi komik bir karakterdi ama uyumamak için zor tuttum kendimi
Sinemada izlerseniz sansürsüz olarak izleyeceğiniz için çoğu espiri oturacaktır.TVde ise kırpılarak yayınlanacağından bazı espiriler havada kalabilir.İzlense de olur izlenmese de.
Cem yılmaz artık bence böyle film yapmayı yavas yavas bırakmalı film fena değildi ama etkileyici değildi sadece 4-5 tane ince espriyi duymak icin gitcekseniz gidin yoksa bosuna gitmeyin ..
cem yılmazın yaptığı filmlere komik olduğundan emin olarak gitmişimdir.fatak bu film bir hayal kırıklığı.film bir an önce bitse de cıksam diye düşündüm.işin küfür kısmı da tamamen arz talep meselesi.berbeat berbat berbat.
çok az güldüm, hiç gülmedim gibi eleştiriler var. stand-up gösterisi değildi gittiğiniz filmdi unutmayın.(hatta bu isteğinizi karşılamak için yapılan bir iki sahne vardıki film havasını bozuyor maalesef). farklı ve yeni düşüncelerle yapılan bir senaryoydu. gayet başarılı bir yapım olmuş. ama oyuncu seçimlerini artık değiştirse iyi olacak cem yılmaz. demet evgar ve zafer alagöz çok iyiydi. saçma standart amerikan filmlerini izlemektense bu filmi bir kez daha izlerim.
yahşi batı gerçektn de çok güzl bi filmdi.bekldğmdn fazlasını buldum.argo kelimeler var ama argo artık haytmzn her yernde var filmde olup yada olmaması pek de önemli değildi komikti:::D çok eğledm gerçktn akıcıydı sıklmadm
Cem yılmaz ince espiri yapma yeteneğine sahip bir komedyen olduğu için daha güzel espiriler bekliyor insan.Küfür etmeden de espiri yapabilirdi bazı sahnelerde.Bu sebeple beklentimin altında bir film...
Film daha ilk dakikalarda "milyarlarca liranız var ve bu kadar parayı nasıl çöpe atarsınız?" sorusuna en güzel cevabı vermeye başlıyor... Öyle uzun bir cevap ki, çok uzun... Ahlaksızlık duvarına can-siperane tırmanan "iğrenç" cümleler... Ahlaksızlık hegamonyaları... Daha neler neler... Küfür kullanmadan komedinin ne olduğunu henüz deklare edememiş bir başrol adamı! Kendisine az rol verildiği için, bu iğrenç yapımda rol alma mecburiyetinde olan iki usta (Yılmaz Köksal-Süleyman Turan)...
Sonuç? Fiyasko... -10/10...
Daha da konuşmak istemiyorum, yoksa CY gibi olacağım...
herkesin;" aman gitme bekletilerini karşılamıyor" sözlerine kulak vermeden, ön yargıları bir kenara bırakarak gittim ve çok da eğlendim :) İnce espirilerle bezenmiş eğlenceli bir film