barisozkara
1 değerlendirme
4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
beklentimin altındaydı. oyunculuk, kostüm veya çekim adına emek verildiği görülüyor ancak komedi anlamında çok zayıf kalmış. başta sıkılıp kaçmak isteyebilirsiniz bile ancak film arasından sonra biraz toparlayıp durumu kurtarmaya çalışıyor. Uğur polatın harika oyunculugu hatırına 6/10
çok sıkıcı 1 film senaryoda iyi değilmiş o yüzden vurmuşlar küfüre akılda kalıcı bizi gülmekten yerlere seren 1 tane espiri yok olsada olur olmasada olur 1 film
aroga göre güzel filmdi en azından ondan daha çok begendim.yanlız biraz küfürlüydü pekde hoş olmamıştı küfürleri açıkça söylemek yerine ima etselerdide biz anlasaydık daha güzel olurdu sanki.yinede keyifliydi..emege saygı
görüntüler: süperkostümler: süperçekim :süperama bi iki espri dışında çokda eğlenmedik biz...çok emek harcanmış belli ama bi konu yok gibiydi filmde...evde izlenebilir :D
film görüntü ses kostüm açısında çok iyi espirilere gelince küfür fazla ama yabancı filmlere bakınca hepsin de küfür var zaten bence ince espirileri var anlayana recep ivedik gibi salak saçma filmler gişe yapılıyorsa cem yılmaz bunlardan kat kat daha iyi buda bir gerçek
dun aksam gittim hicte bekledigim gibi cikmadi gulemedim bile kufur girla yanimda cocuklar oturuyodu hepsini tekrarladilar sakin ufak cocuklarinizi goturmeyin kostum mekan makyaj a diyecek yok super ama film vasat cok bisey beklemeden gidin isterseniz
cem yılmaz kariyerine bu film ile nokta koymalı artık bu film dip noktası.stand up ında o kadar güldüğümüz cmylmz bu olmamalı.ismime gelirler 3-5 milyon doları cebe atarız diye düşünüp filmin en son halini seyretmemiş diye düşünüyorum filmin sonunu beklemeden çıktığım ender filmlerdendi bence sitedeki puanı hiç hakketmiyor 2-5dan 3 oda yine de cmylmz için/10
filmim tek sorunu senaryoya uyarak sahne geçişlerinde çok zaman harcaması buda insanların gülme beklentisini karşılayamaz yapmış diğer türlü normal sıradan bir filmde olmamış yani nadir güldük...recep ivediğe laf yok o halk kahramanı cem yılmaz usta bi üst düzey komedyen karıştırmayın...
Ben Gora ve Arogdaki başarıyı göremedım.Evet çok komik bölumler var ama durağan ve sıkıcı bölümler de var.Süre belkı uzun değil ama o bölumler nedenıyle uzun gelıyor insana.Şimdi işin yoksa 10 dakka ara:)